Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 19.05.2016.
16:00
Vestionline A

Đetići potpisali pakt sa đavolom: Milo presrećan

Narod se bunio, Rusija upozoravala, žrtve bombardovanja se prevrtale u grobu, ali džaba... Milo je rešio, Milo i ispunio. Tako je danas (19. maj) 28 članica Alijanse potpisalo u Briselu Protokol o pristupanju Crne Gore u NATO. Uoči potpisivanja premijer Milo Đukanović poručio je da današnji dan ima posebnu simboliku za Crnu Goru jer korespondira sa proslavom decenije nezavisnosti te države.

Reuters
Premijer Crne Gore ne vidi ništa loše u ovom članstvu: Milo Đukanović i Jens Stoltenberg

- Čast mi je što imam priliku da vam se obratim u ovom važnom trenutku za moju zemlju. Jednako važnom kao 2.decembra kada ste poslali pozivnicu. Potpisivanjem na nivou ministra spoljnih poslova odali ste veliko priznanje našim naporima na putu do punopravnog članstva - rekao je Đukanović.

Đukanović je kazao da je potpisivanje je Protokola potvrda da je Crna Gora 21. maja 2006. zakoračili pravim putem.

- Za deset godina došli smo na korak do članstvo u NATO i na podmaklom smo putu ka EU. Znači da smo izabrali dobar put - smatra Đukanović te dodao:

- Potpisivanjem Protokola naš posao se ne završava.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.05.2016. 16:09
Košarkašica reprezentacije Srbije, Milica Dabović, ujedno i kapiten, pokazala je milogorcima šta je patriotizam i da od svog porekla ne treba bežati. Ona je na instagramu napisala nešto pred čim bi trebali da se zamisle svi današnji pobornici „samostalne“ NATO – Crne Gore. „Srpkinja sam Crnogorskog porekla, i odrasla sam u najlepšem gradu na moru Herceg-Novom gde razlike nikada nije bilo, nije se osećalo, i gde se znalo da nam je Srbija u srcu! Za mene je to jedna država i uvek će biti…Ali to je samo moje mišljenje, a ima nas svakakvih! Moj izbor je samo moj i nikada se nisam pokajala. TO JE NAJVAŽNIJE!“
Četvrtak 19.05.2016. 16:17
Kojekude Milo, u Nato, A ?!
Četvrtak 19.05.2016. 17:31
u politici, pogotovo u internacionalnoj, nema prijateljstva ni bratstva nego samo interesi. svi su to shvatili osim srba i zato će se i ubuduće pitati "zašto su svi protiv nas, zašto nas svi mrze, zašto nam je sve gore", i naravno opet će zaključak biti " zato što smo srbi i pravoslavci pa hoće da nas unište". možda se i srbi jednog fana opamete, samo što bi uskoro moglo biti prekasno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online