Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 21.08.2012.
19:22
Nezavisne novine A

Policajac u kafani tukao gosta i naručivao pesme

Draško Bojanić iz Banjaluke prijavio je Okružnom tužilaštvu inspektora Aleksandar Trninića, tvrdeći da ga je više od sat vremena bez raloga tukao u jednom lokalu. Insprektor je, navodno, tokom batinanja častio goste lokala.

Fotografije Bojanića posle premlaćivanja u kafani

Mirna Šoja, portparol MUP-a RS, potvrdila je da je prijava protiv Trninića zaprimljena u MUP-u, a da će u narednom periodu biti sprovedena detaljna istraga u ovom slučaju.


"Prijava je dostavljena Jedinici za profesionalne standarde MUP-a RS, koja će ispitati sve okolnosti koje su navedene u njoj", navela je Šoja.


Napad se prema tvrđenju Bojanća dogodio 7. avgusta iza ponoći u lokalu "Regina" u Banjaluci i to pred mnogobrojnim očevicima. Svedoci su, međutim, policiji ispričali da nisu videli ništa neobično, a Bojanić ističe da ih shvata jer se boje Trninića.

On je za "Nezavisne novine" ispričao da je te večeri u lokal, koji se nalazi nedaleko od njegove kuće, došao na piće, a da inspektora poznaje od ranije. "Nekoliko trenutaka pre napada Trninić i ja smo pričali normalno, zatim su usledile verbalne provokacije na račun mog brata, koji je ubijen 2004. godine. Trninić je zatim otišao u WC i kada se vratio udario me po leđima", priseća se Bojanić.


Dodaje da ga je Trninić ubrzo izudarao šakama i nogama po celom telu. "Nisam pružao otpor jer znam ko je Trninić, a i mislio sam da će to trajati nekoliko sekundi. No umesto da prestane, Trninić me uhvatio rukom oko vrata i odvukao do svog auta, koji je bio parkiran ispred lokala, i rekao da će me ubiti. Ubrzo me je ubo nečim metalnim u oko, a zatim ponovo vratio u lokal i bacio na jednu fotelju. Nastavio me je udarati, a dok me je tukao naručivao je piće ostalim gostima u lokalu i govorio: 'Ja sam sila, ja tučem svaki dan u policiji'", kaže Bojanić.


On je posle svega uspeo da pobegne iz kafane i zatraži pomoć od policijske patrole koja je bila u prolazu, ali je kako kaže ponovo morao da spasava živu glavu.


"Dok sam bežao iz kafane naleteo sam na patrolu i rekao im šta se dogodilo. Nisu hteli da me puste u svoj auto, već su mi samo rekli da idem dalje i prijavim to u policijsku stanicu. Kada su otišli od mene, video sam da se zaustavljaju pored lokala i pričaju s Trninićem. On je zatim seo u džip i pojurio prema meni", ispričao je Bojanić.

Posle batina, Bojanić se, kako priča, borio da stigne do policijske stanice, s obzirom na to da je Trninić u nekoliko navrata išao autom prema njemu kako bi ga sprečio da stigne do policije. "U tim trenucima pozivao me i na mobilni i taj poziv čuvam u telefonu kao dokaz", ispričao je Bojanić.

POVEZANE VESTI

Utorak 21.08.2012. 19:42
Ako je istina, tog " policajca " treba kazniti na tesku robiju ! Nema nista gadljivije nego kada se siledjija krije iza policijske znacke i smatra se zasticenim ! Neka se pokaze hrabar medju robijasima i drzi cvrsto sapun u ruci !
Utorak 21.08.2012. 22:14
Kako to da siledžija nađe da maltretira slabijeg od sebe?! I kako to da svi ćute i niko ne reaguje?! 'Ja sam sila, ja tučem svaki dan u policiji' kaže pandur?! Takvog bih sa apetitom makljao dok ne počne da cvili, verovatno zato što nasilje rađa nasilje!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online