Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 08.02.2012.
13:07
B. Simonović - Vesti A

Da li samo Milo može da leti?

U ledenoj i nezapamćenoj crnogorskoj zbilji, u atmosferi potpune paralize života i neizvesnosti, kad se gotovo ništa ne zna o sudbini najmanje 30.000 stanovnika zavejanih u selima na severu Crne Gore, rasplamsala se žestoka, vrela polemika između opozicionog poslanika , jednog od vodećih funkcionera Pokreta za promene, Koče Pavlovića i lidera vladajuće Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, a povod je upravo nevreme i sneg.

Najpre je Pavlović optužio vlast i nadležne državne službe da su nespremno dočekali već danima najavljivanu snežnu stihiju i ustvrdio da je jedan od razloga za kolaps u saobraćaju čak i na glavnim, magistralnim putevima, bilo to što je prošlog četvrtka mobilisana velika mehanizacija na čišćenju piste na aerodromu u Podgorici kako bi avion kojim se iz Moskve vraćao Milo Đukanović mogao sleteti u ovu vazdušnu luku.

Ukoliko nije u pravu, obećao javno izvinjenje: Koča Pavlović i Milo Đukanović

Ne birajući reči, nazivajući Pavlovića lažovom ''koji je zbog potkradanja Crne Gore pravosudno gonjen“, Đukanović je uzvratio tvrdnjom da je to samo jedna u nizu Pavlovićevih laži i halucinacija na njegov račun, da se on Pavloviću očigledno priviđa i tamo gde ga nema. On dalje tvrdi da je u Moskvu otputovao redovnim letom ''Montenegroerlajnsa“ 26. januara ove godine i da se redovnim avionom ove kompanije i vratio 31. januara i to preko aerodroma u Tivtu, dakle dva dana pre haosa na aerodromu u Podgorici.


Pavlović je i juče, u odgovoru na Đukanovićev ''utuk“, ponovio tvrdnju da je na aerodromu u Podgorici prošlog četvrtka angažovana sva raspoloživa mehanizacija za čišćenje da bi Đukanovićev avion mogao sleteti i da je odmah potom opet zatvoren. Ukoliko se, pak, pokaže da je tačno to što tvrdi Đukanović, Pavlović je obećao javno izvinjenje crnogorskoj javnosti, ali i najavio da će se u tom slučaju dogoditi vanredno stanje, jer će to biti prvi put da je ''diktator koji decenijama vlada na lažima“ kazao istinu.


Sad se čeka da ''Montenegroerlajns“ obelodani liste putnika na relaciji Podgorica – Moskva i obratno i saopšti da li je tačno ono što tvrdi Đukanović ili ono što tvrdi Pavlović.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.02.2012. 13:45
polece soko...al nisko pade...ojha!
Sreda 08.02.2012. 15:23
E da cuj jado,takojega sokola medj sokolima nes nidje nac,.To ce biti jedini soko u celi Svijet ,sto ce se selit uskoro u toplije krajeve .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online