Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 11.04.2012.
21:37
Vestionline A

Ubistvo Bećirovića slučajno?

Ubistvo biznismena Dragana Bećirovića treće je po redu koje se dogodilo u Budvi za manje od tri i po meseca, a policija nagađa da je reč o ubistvu zbog pljačke ili je, kako kažu, u pitanju bio samo (neuspeli) pokušaj zastrašivanja, prenose beogradski mediji.

Mesto na kojem je napadač sačekao Dragana Bećirovića
 

Bećirović je ubijen u noći između subote i nedelje kada mu je, za sada nepoznati ubica, prišao ispred garaže od stana u kojem je živeo u naselju Golubovina u Budvi, a potom ispalio nekoliko metaka u noge. Teško ranjeni Bećirović, kojem je jedno zrno okrznulo važnu arteriju na preponi, izdahnuo je tri sata kasnije na putu ka kotorskoj bolnici.


Portal “Vijesti onlajn“ objavio je da, ni nakon opsežne istrage, policija još ne zna ko je i zbog čega pucao na mlađeg brata Zorana Bećirovića, koji slovi za vlasnika korporacije “Bepler & Džejkobson” u čijem je vlasništvu lanac hotela - budvanska “Avala”, kolašinska “Bjanka” i “Lipka”, ski-centar, ali i brojni kompleksi na primorju i severu zemlje.


“Svi su nam sumnjivi”, rečeno je “Vijestima” u operativnom timu kriminalista u Crnoj Gori.


Pokušaj zastrašivanja?

Prve sumnje inspektora su da ubica, koji je u mraku spremao sačekušu za Bećirovića, možda nije hteo da ga ubije već samo zaplaši...


Dugogodišnji inspektor kriminalistike, kako se navodi, pojasnio je da policiju na takav zaključak navodi to što je na Bećirovića pucano iz pištolja 7,62 i to u noge, što može biti da je to trebalo da bude samo svojevrsna “poruka” biznismenu.


“Imajući u vidu da se radi o pištolju koji 'trza', pretpostavljamo da je ubica prvo Bećirovića pogodio u potkolenice, a da je potom ruka odskočila tako da je metak završio u preponi”, objasnio je inspektor.


Policija nije isključila ni mogućnost da se radi o običnoj pljački koja je krenula loše. Naime, Dragan Bećirović je u noći ubistva kod sebe imao 700 evra, a pošto je ubijen kod njega je pronađeno svega 200 evra.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 11.04.2011. 19:28
Joj kad sucu gluposti bas sucu.Pa da ne trza toliko tetejac da sa potkoljenice odes preponu jos ako je pucano izbliza.Pistolj trza sto jes jes ali ko je iz njega i metka ispalio brzo se navikne.Tetejac ima slabu zaustavnu moc a jaku prodornu moc.Nekad je koriscen u nasoj policiji
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online