Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 08.03.2016.
12:42
Vestionline A

Kako i dolikuje: Premijer u baraci, optuženi u predsedničkom apartmanu

Zna se u Srbiji ko kosi, a ko vodu nosi... bez obzira šta vam pričaju na televiziji. Premijer Aleksandar Vučić i poznati tajkun Miroslav Mišković susrešće se oči u oči na Kopaonik biznis forumu. Premijer je na Kopaonik stigao u ponedeljak uveče, a prenoćio je u više nego skromnoj vojnoj sojenici.

Tanjug
U skladu sa merama štednje: Aleksandar Vučić

Za razliku od skromnog konaka premijera Srbije, vlasnik "Delte", koji je optužen za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu i poreska utaja, tokom boravka na Kopaoniku će odsesti u najluksuznijem hotelu, i to u predsedničkom apartmanu od 72 kvadrata, gde noćenje košta oko 150.000 dinara.

Apartman ima pogled na ski-staze i raspolaže sa dva kupatila, dnevna soba sa ugaonom garniturom, kuhinjom i trpezarijskim stolom sa šest stolica, spavaća soba sa francuskim ležajem, tri plazma televizora i sef.

Mišković će na raspolaganju imati i spa i velnes centar, koji gosti ovog luksuznog hotela mogu koristiti neograničeno, tako da će, za razliku od premijera Vučića, moći da uživa u bazenima na otvorenom i zatvorenom, džakuziju, sauni i svim ostalim pogodnostima.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.03.2016. 13:37
To je tragikomicna prestava koja realno oslikava nasu stvarnost. Za Miskovica neznam pouzdano a u ovom momentu me puno i ne zanima kako je dosao do para. Ako je kriminalac ,nece biti prvi a boim se ni posljednji koi koristi podmitljuvost sudija i kriminalnu atmosferu u Srbskom pravosudju. To su im omogucili likovi koi spavaju u barakama radi samoreklamiranja . Realno , po svoim radnim sposobnostima , da mu nebi politike, "premijer" bi svoj vijek proveo u nekoj baraci. Ne bi mu pomogao ni braco Andrej jer bi zbog"gubljenja" licne karte , bez politicke zastite vucka, on spavao u Zabeli. Bilo kako bilo , nadam se da buve nisu gadljive i da ce kad nanjuse svoje prirodno staniste da se podruze sa premijerom.
Utorak 08.03.2016. 15:40
Boli me bre kuuraac gde dva najveca razbojnika Srbije spavaju . Ne probudili se dabogda .
Utorak 08.03.2016. 16:00
Gledam ja tako jednu seljacinu koja pokusava da bude drzavni vodja a ne razume da se voda ne pije iz case za vino - i to jos sa podignutim malim prstom??
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online