Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 13.02.2014.
15:55
Beta A

"Za manje od mesec dana prvi srpski 'mercedes'"

Prvi potpredsednik Vlade Srbije u ostavci Aleksandar Vučić najavio je danas da će se za manje od mesec dana na ulicama pojaviti prvo vozilo marke "mercedes", proizvedeno u Srbiji.

Zapamtite taj datum, 13. mart, tri dana do izbora. Da podsetimo Vučića
 

"Čuo sam da su neki rekli da 'Mercedes' nikada neće doći u Srbiju. Kompanija 'Boš' je već u Pećincima, a za manje od mesec dana videćemo na ulicama naš 'medercedes' ", rekao je Vučić.

Vučić je istakao da je za Srbiju izuzetno važno da postane atraktivna za investitore jer se na taj način obezbeđuje tržište i garantuju poslovi. Prema njegovim rečima, dolazak investitora je važan i da bi se promenila svest prema kapitalu i poslu, primenila nova znanja i kompanije dobile profesionalniji menadžment.

Vučić je rekao da ne misli da je u Srbiji ostvaren ogroman napredak, ali da može da kaže da je postignut odgovarajući pomak, pre svege u evropskim intgracijama, zbog čega Srbiju u svetu vide drugačijim očima.

Prošle godine je najavljeno da će "Mercedes" sklopiti partenstvo s beogradskim "Ikarbusom" i imati proizvodni pogon u Zemunu. "Ikarbus" bi trebalo da na šasiji "mercedesa" pravi autobuse za domaće tržište i za izvoz.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 13.02.2014. 16:07
Srbi...Ako se ne ide na proteste sto mislim da ste i u pravu, jer mnogi moji Bosnjaci nisu shvatili da su vec njihovi iskreni socijalni protesti kanalisani u politicke interese.Predlazem da se protesti odmah zaustave jer su izgubili smisao i da se narod konsoliduje.Kandicka koja zeli krv i muku a posle da se sepuri da bude pod hitno sklonjena sa teritorije BiH.Ali Vi Srbi ,evo imate priliku na izborima.Uzimite ovu izjavu i ona neka Vam bude orjentir, mjesec dana je do izbora i malo vise ako zaista tja MERCETES IZ VASE SRPSKE FABRIKE KRENE ULICAMA SRPSKIM GLASAJTE ZA VUCICA ALI AKO NE POGAZITE GA GLASACKIM LISTICIMA ,POSALJITE GA U ISTORIJU.Imate Srbi priliku ,jer dosta lazi...
Četvrtak 13.02.2014. 16:43
Добри инвеститори заобилазе Србију због корупције и лоше политике а ови лешинари долазе зато што народ мора за 20.000 дин да ради и по 12 сати дневно без икакве заштите као прави робови! Полако им се остварује циљ- желе да виде српски народ на коленима! Али кад тај се тај толико понижен народ дигне зато што неможе да клећи више......................
Petak 14.02.2014. 00:44
Odlicno, podigli smo Ajfelovu kulu na Avali, imamo most preko Ade skuplji od 'Golden gejta' i 'Tauer Bridza' zajedno , predsednik nam je gadniji od Toni Blera i Ketrin Eston zajedno, pa sto i mercedes ne bi postao srpski? Ionako ga nikad necemo kupiti. Sta vise, ako se u Srbiji bude proizvodio mercedes, ne samo da cemo da zaboravimo da smo gladni i bez posla, nego bi mogli i po koji bubreg da stavimo na vagu da se bre zna da u jednoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu mercedes mrači i oblači. Napred Vučko, Srba na srpskim ulicama sve manje ali vazno da ima nemačkih vozila. Meni stvarno nije jasno ko posle svega ovoga nece da glasa za njega, ovo je do sada najsigurniji nacin da gekneš.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online