Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 10.08.2016.
12:58
A. Ninkov - Vestionline A

Ima neka tajna veza: Vučić i lezbijka

Zašto je Vučić tako pompezno najavio novu ministarku državne uprave i lokalne samouprave Anu Brnabić kao "pripadnicu LGBT populacije", da ne kažem lezbijku?

Tanjug
Ana Brnabić javno etiketirana. Neka nam premijer objasni zašto?

I to u maloj zemlji nam Srbiji, gde su pomenuti "pripadnici" osuđeni na stub srama i gde se njihovo "ponosno" šetanje Beogradom ograđuje sa hiljadama policajaca da ne bi bili javno raščerečeni na Terazijama kao oni "koji su sa uma sišli i smbol svega zlog na kugli zemaljskoj".

Zašto bi, zaboga, ikome od nas bilo važno čime se Ana Brnabić zanima u intimnoj sferi? Kakve to veze ima sa funkcijom koju će obavljati? I zašto premijer ranije nije spominjao polnu orijentaciju svojih ministara?

Zašto ih nije javno postrojio, skinuo gaće, pa nam pokazivao: Evo ovaj je ministar strejt, ovaj je hetero, a ovaj, znate, je gej...

Istina, i da nije rekao, već bi posle pet minuta od imenovanja svi mediji kao ekspresnu informaciju preneli da se novoizabrana ministarka mazila sa istim polom, verovatno bi isplivao i kućni video ili ne daj bože ispovest neke bivše joj partnerke...

Ali sam nam se premijer ogradio od takvog scenarija, navodeći da je njemu zapravo sama Ana postavila pitanje: "Predsedniče, znate, ja sam gej, je l' Vama to OK?", odgovorivši: "Pa, bože sačuvaj, važno je da vi dobro obavljate svoj posao"....

Pa zašto je onda ne pusti da radi svoj posao? I do sad ga je valjda radila časno i to u državnoj službi, pa se niste hvalili da imate lezbijku u prvim redovima.

Čak se i njeni istomišljenici krste i levom i desnom što je mandatar baš to "spomenuo", a ne ona čije je i pravo da odluči da li će javno da istupi iz ormana (kako se kaže) ili ne. Kažu da joj "ne bi bili u koži, jer će svaka njena greška biti udesetostručena samo zato što je pripadnica LGBT populacije".

Volela bih da se premijer javno izvini i Ani i nama što je javno etiketirajući jednu ministarku ogadio nekima i nju i njenu funkciju... Jer koliko god bili nesvesni, mi Srbi smo i dalje zatvorena aseksualna banda, totalno nepovezana sa onima koji su drugačiji od većine.

Mnogi tvrde da je u ovome fazon, ali ga ja ne kapiram: Ako je premijer hteo da pokaže Zapadu da ima "prozapadno orijentisanu Vladu” zašto je na stub srama izvukao lezbijku? Je l' to taj veliki pomak u odnosu na prošle vlade? Ili je to još jedno "prvi put u istoriji Srbije", koji će Vučić ponosno da okači o rever svoj?

A, ne...

Dodvoravanje Zapadu mora biti mnogo bitnije od ponosa i poštovanja. Jer kad se nekome uvlačiš u du*e tu svega ima, ali morala nikako.  

POVEZANE VESTI

Sreda 10.08.2016. 13:18
Ha ha ha - u srpskim medijima (mada je ovo više kvazi-srpski medij) je definitivno potrebna čistka u Putinovom ili Erdoganovom stilu !
Sreda 10.08.2016. 13:18
Mi hetero necemo nikada shvatiti te homice...
Sreda 10.08.2016. 13:07
Та рекеташка афера је као и све друге под Вучићевом влашћу заташкана, америчка фирма је после те афере добила све потребне дозволе и прикључке тако да у 2017. години почиње са реализацијом изградње ветропарка у близини Ковина. Шта ће од свега тога бити остаје да се види. Тај пројекат изградње ветропарка процењен је на око 280 милиона евра. Наравно да нема никакве сумње да министарка Брнабић неће бити у сукобу интереса и да ће као министар само заступати интересе Републике Србије баш као што је то радила и у досадашњој каријери. БАНДО КОРМУПИРАНА И ЛОПОВСКА!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online