Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 10.08.2016.
12:58
A. Ninkov - Vestionline A
Zašto je Vučić tako pompezno najavio novu ministarku državne uprave i lokalne samouprave Anu Brnabić kao "pripadnicu LGBT populacije", da ne kažem lezbijku?
Sreda 10.08.2016.13:07
Три ипо милиона доманћистава у Србији тако на сваки утрошени киловат субцвенционише око пет пара по утрошеном киловату произвођаче обновљиве енергије. Нико никада грађане Србије нити је питао нити им је објаснио шта то и кога плаћају. Нико никада није објавио вест нити информацију колико се новца из овог харача прикупи у фонд и како се тај новац троши. Половином 2015. године у Србији је постојало око 150 произвођача електричне енргије из обновљивих извора које грађани Србије сваки месец субвенционишу. Претпоставимо да свако домаћинство у Србији за обновљиве изворе енергије месечно издвоји око 40 динара доћи ћемо до цифре од 140.000.000 динара што је негде око 1.100.000 евра. Значи да се ради о фонду у који се годишње сигурно слије најмање 12 милиона евра. То је само наша претпоставка јер нигде нема информација коликим средствима располаже тај фонд и како се троши новац из тог фонда и којим произвођачима обновљиве електричне енергије се иплаћује највише новца. Нова министарка локалне самоуправе Ана Брнабић је до скоро била директор америке компаније „Continental Wind Serbia“, која почетком 2017.године треба да почне реализацију пројекта „Чибук 1“, ветропарка снаге 160MW. Тако ће сви грађани Србије преко рачуна за струју субвенционисати и америчку корпорацију.
Sreda 10.08.2016.13:07
Оно што је веома чудно у тој читавој причи око обновљивих извора енергије поред чињенице да знамо да сви грађани Србије субвенционишу Вучићевог кума Петровића је чињеница да је управо Вучићев кум био оптужен од стране руководства компаније „Continental Wind Serbia“ за рекетирање јер је тражио два милиона евра да изда дозволу за прикључење на електроенергетску мрежу Србије тој компанији. Премијер Вучић је тада ту фирму јавно оптужио за покушај рекетирање Републике Србије. Бивша директорка те фирме која је по премијеру Вучићу покушала да рекетира Србију јуче је постављена за министарску локалне самоуправе уместо Кори Удовички. Е, ту сада прича тек постаје занимљива. Пре Ане Брнабић америчкој фирми „Continental Wind Serbia“ директор је била рођена сестра Кори Удовички, Лидија. Она је иначе удата за власника те фирме Марка Крандала кога је Вучић оптужио да рекетира Србију.
Sreda 10.08.2016.13:07
Та рекеташка афера је као и све друге под Вучићевом влашћу заташкана, америчка фирма је после те афере добила све потребне дозволе и прикључке тако да у 2017. години почиње са реализацијом изградње ветропарка у близини Ковина. Шта ће од свега тога бити остаје да се види. Тај пројекат изградње ветропарка процењен је на око 280 милиона евра. Наравно да нема никакве сумње да министарка Брнабић неће бити у сукобу интереса и да ће као министар само заступати интересе Републике Србије баш као што је то радила и у досадашњој каријери. БАНДО КОРМУПИРАНА И ЛОПОВСКА!!!
Sreda 10.08.2016.13:18
Ha ha ha - u srpskim medijima (mada je ovo više kvazi-srpski medij) je definitivno potrebna čistka u Putinovom ili Erdoganovom stilu !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)