Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 12.10.2014.
16:24
blic.rs A

Položio ispit pa pravac kod doktora da mu izvadi bubicu iz uveta

Prof. dr Dušan Milisavljević objavio je na svom tviter profilu da je jednom studentu u Nišu iz uva izvadio bubicu, nakon što je ovaj položio ispit.

Dvoumio se, hteo da prijavi studenta, jer je i sam profesor
 

- Upravo sa vadio iz uva bubicu za polaganje ispita. Juče je položio, ali nije mogao da je izvadi pa došao. Nije on prevario profesora, već sebe - glasio je tvit koji je postavio prof. dr Milisavljević.

Nekadašnji predsednik Skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu, ali i otorinolaringolog iz KC Niš objašnjava za "Blic" da je u subotu zbog ovog studenta bio u moralnoj dilemi.

- Kao profesor na fakultetu bio sam spreman da ga odmah prijavim. Međutim, kao doktor ne smem da otkrivam identitet pacijenta - kaže dr Milisavljević.

 

Student se doktoru obratio odmah nakon što je položio ispit. Priznao je šta je uradio, ali doktoru nije želeo da kaže na kom fakultetu studira.
- Da se ne bi videla i štrčila, bubicu je duboko gurnuo u uvo. Ona je upala dublje u kanal, preko bubne opne. Na taj način mu se i oštetio ušni kanal, objasnio je problem dr Milisavljević.

Kada je izvadio bubicu, doktor ju je odmah bacio u kantu za đubre našta je student malo burnije odreagovao, jer je bubicu iznajmio za 2.500 dinara i morao je da je vrati.

"Ovo je samo pokazatelj pada morala u društvu. Da nam ništa nije sveto. Ovaj student nije prevario sve nas, sveć svoju budućnost", zaključuje dr Milisavljević.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.10.2014. 16:33
баш ме брига за студенте и његову будућност!!! зар ће тај и такав сутра да нам лечи децу и грађане??? и ти би требао да попијеш санкцију јер ниси ништа предузео да се то спречи!
Nedelja 12.10.2014. 23:43
"....Kao profesor na fakultetu bio sam spreman da ga odmah prijavim. Međutim, kao doktor ne smem da otkrivam identitet pacijenta - kaže dr Milisavljević......" "..Nije on prevario profesora, već sebe ...." Драги професоре, не само да је студент преварио вас него сте и ви преварили систем самим непријављивањем истог !!! Због таквих ствари и не чињења данас је здравство свуда у тоталном хаосу јер све је мање стручних љекара, све се више дешава фаталних грешака и због безазлених проблема.... 1- У Новом Пазару једна млада жена грешком ваших колега незналица никада неће искусити најсветију улогу у животу жене да буде....МАМА!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online