Nedelja 12.10.2014.
16:24
blic.rs

Položio ispit pa pravac kod doktora da mu izvadi bubicu iz uveta

Dvoumio se, hteo da prijavi studenta, jer je i sam profesor
 

- Upravo sa vadio iz uva bubicu za polaganje ispita. Juče je položio, ali nije mogao da je izvadi pa došao. Nije on prevario profesora, već sebe - glasio je tvit koji je postavio prof. dr Milisavljević.

Nekadašnji predsednik Skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu, ali i otorinolaringolog iz KC Niš objašnjava za "Blic" da je u subotu zbog ovog studenta bio u moralnoj dilemi.

- Kao profesor na fakultetu bio sam spreman da ga odmah prijavim. Međutim, kao doktor ne smem da otkrivam identitet pacijenta - kaže dr Milisavljević.

 

Student se doktoru obratio odmah nakon što je položio ispit. Priznao je šta je uradio, ali doktoru nije želeo da kaže na kom fakultetu studira.
- Da se ne bi videla i štrčila, bubicu je duboko gurnuo u uvo. Ona je upala dublje u kanal, preko bubne opne. Na taj način mu se i oštetio ušni kanal, objasnio je problem dr Milisavljević.

Kada je izvadio bubicu, doktor ju je odmah bacio u kantu za đubre našta je student malo burnije odreagovao, jer je bubicu iznajmio za 2.500 dinara i morao je da je vrati.

"Ovo je samo pokazatelj pada morala u društvu. Da nam ništa nije sveto. Ovaj student nije prevario sve nas, sveć svoju budućnost", zaključuje dr Milisavljević.

2024 © - Vesti online