Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 09.03.2013.
10:39
Vestionline, Beta A

Vujasinović: "Biće teško protiv Breše"

Trener Partizana Vladimir Vujasinović je danas rekao da će njegovi vaterpolisti pokušati da pokažu sav svoj talenat u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv veoma iskusne ekipe Breše.

"Utakmica protiv Crvene zvezde nam je vratila samopouzdanje" - V. Vujasinović

"Protivnik je pravog italijanskog tipa, jer igra izuzetno agresivno i 'prljav' vaterpolo. Naš cilj je da se, pre svega, što pre naviknemo na to, a posle toga će sve biti lakše. Oni su veoma iskusna ekipa sa pet-šest igrača koji imaju više od 30 godina, dok smo mi veoma talentovana postava i upravo ćemo to pokušati da prikažemo", rekao je Vujasinović novinarima u Beogradu.

Trener Partizana je rekao da u sastavu zbog povrede neće biti Petar Filipović i verovatno mlađi deo ekipe koji će biti na tribinama.

"Utakmica kod kuće može da bude hendikep, pošto se sve odlučuje u drugom meču. Cilj nam je svakako da uđemo u osam najboljih u Ligi šampiona", kazao je Vujasinović.

Partizan je prošlog vikenda pobedio Crvenu zvezdu u domaćem prvenstvu, a Vujasinović rekao da je to njegovoj ekipi vratilo samopouzdanje.

"Utakmica protiv Crvene zvezde nam je vratila samopouzdanje jer smo tokom sezone imali dosta oscilacija, pa ćemo tako pokušati da pred domaćom publikom da dođemo dobrog rezultata pred revanš u Italiji", istakao je Vujasinović.

Kapiten Partizana Slobodan Soro rekao je da je nedavni porazi protivnika ne bi trebalo da zavaraju njegov tim.

"Mi smo tokom sezone prošli mnogo toga, pa nas sad očekuje utakmica osmine finala protiv lidera italijanskog šampionata koji nema poraz. Oni su veoma dobro izbalansirana ekipa koja je glavni pretendent za osvajanje prvenstva Italije. Skoro su izgubili u polufinalu nacionalnog kupa, ali to ne bi trebalo da nas zavara da nisu u formi, kao i njihove igre u Ligi šampiona. Mi ćemo svakako pružiti maksimum kako bismo sebi omogućili lakši revanš", rekao je Soro.

Vaterpolista crno-belih Uroš Čučković kazao je da očekuje dobar rezultat protiv Breše u prvoj utakmici.

"Pobeda nad Zvezdom nam je vratila preko potrebno samopouzdanje, kockice polako dolaze na svoje mesto. Verujemo da ćemo tako pred našim navijačima napraviti dobar rezultat, kako bismo u Brešu otišli mirne glave", kazao je Čučković.

Utakmica između Partizana i Breše igraće se u nedelju od 19 sati na Banjici.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online