Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.03.2014.
20:43
Beta A

Vujasinović želi pobedu protiv Galatasaraja

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je danas da želi da se njegova ekipa u predstojećoj utakmici sa Galatasarajem predstavi u najboljem svetlu, kako bi na pravi način obeležila 50-godišnjicu svoje prve titule Kupa šampiona.

Vladimir Vujasinović

Dodao je da bi pobedom Partizan ostao u trci za odlazak na završni turnir Lige šampiona. Vaterpolisti Partizana u subotu od 18.30 na plivalištu na Banjici
igraju protiv Galatasaraja, utakmicu sedmog kola Grupe B u Ligi šampiona. Pre 50 godina, 15. marta, Partizan je osvojio svoju prvu titulu Kupa šampiona.

"Od osvajanja prve titule Kupa šampiona prošlo je 50 godina, a posle toga Partizan je osvojio još šest. Pošto ćemo igrati pred legendama kluba, voleo bih da se prikažemo u najboljem svetlu, da pobedimo Galatasaraj i da ostanemo u trci za odlazak na 'fajnal-siks'", rekao je Vujasinović novinarima u Beogradu.

Povodom obeležavanja 50-godišnjice od osvajanja prve titule Kupa šampiona, sutra će na stadionu Partizana biti organizovana proslava, a igrači koji su osvojili tu titulu biće i u subotu na utakmici. Partizan je u prvom delu takmičenja pobedio Galatasaraj u Istanbulu sa 10:7, a Vujasinović je rekao da je njegova ekipa u tom meču uspela da sprovede sve taktičke zamisli.

"To je ekipa koja je sačinjena od iskusnih igrača, reprezentativaca, imaju izuzetno jaku prvu postavu koja nosi čitavu igru. Naš zadatak je da ih izbacimo iz ritma i da možda sa tri lične greške izbacimo nekog od njihovih bitnih igrača, jer je njihova druga postava druga priča i sa njima može mnogo lakše da se igra", rekao je on.

Posle šest kola Partizan je treći na tabeli sa devet bodova i ima tri manje od Breše i devet manje od prvoplasiranog Radničkog iz Kragujevca. Galatasaraj je peti sa pet bodova. Trener Partizana je istakao da je utakmica važna i turskoj ekipi, jer je to njihova poslednja šansa da ostanu u trci za plasman na završni turnir.

"Dolaze na naš bazen, svakom timu je ovde teško da igra. Mi kući pružamo bolje partije nego na strani i moramo to da iskoristimo", rekao je on.

Vaterpolisti Partizana Dušan Mandić i Nikola Jakšić pozvali su navijače da dođu na utakmicu i pomognu svom timu.

"Ova utakmica ima veliki značaj i zbog godišnjice i zbog toga što nam treba pobeda. Znamo sve prednosti i mane Galatasaraja i neće moći da nas iznenade. Ako odigramo onako kako se dogovorimo možemo da dođemo do pobede", rekao je Mandić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online