Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 31.01.2011.
22:29
Vestionline, Beta A

EL: Partizan želi da se revanšira Mladosti

Vaterpolisti Partizana dočekuju u sredu Mladost u šestom kolu Evrolige, a najveći motiv za pobedu "crno-belima" predstavlja želja za revanšom zbog poraza od zagrebačkog tima.

Pobeda nad Zagrebčanima zbog prestiža - vaterpolisti Partizana

"Ovo nam je važna utakmica jer smo upravo od Mladosti izgubili. Utakmice između Partizana i Mladosti su prava promocija vaterpola i dobra prilika za navijače da uživaju", rekao je novinarima u Beogradu Aleksandar Šoštar, predsednik "crno-belih".

Mladost će prvi deo završiti kao prva, a Partizan drugi, bez obzira na ishod meča u sredu.

Trener tima Igor Milanović zbog ličnih obaveza nije mogao da izađe pred novinare, ali je pomoćni trener Uroš Stevanović objasnio ciljeve ekipe.

"Utakmica nema rezultatski značaj, pošto su se oba tima plasirala u četvrtfinalnu fazu, ali je daleko od revijalnog karaktera. Tražićemo u sredu povratak igre i atmosfere od prošle sezone. Meč je važan jer je i uvod u drugu, važniju fazu Evrolige", rekao je Stevanović i dodao i da je pripreme ekipe malo omela povreda Nikole Rađena.

Mladost je u prvom kolu u Zagrebu pobedila Partizan 10:8.

"Sa te utakmice poneli smo dosta ružnih utisaka, s obzirom da smo odigrali verovatno najgori meč otkako smo u Partizanu", rekao je golman Partizana Slobodan Soro i dodao da će igrači dati sve od sebe da pobede Mladost.

"Utakmica je veoma važna jer hoćemo da pokušamo da dokažemo da smo ipak bolji od Mladosti i da je poraz u prvom kolu bio samo loš dan. Partizanu je svaka utakmica u Evroligi bitna, ne delim ih na važne i nevažne i očekujem kvalitetan meč", rekao je Soro.

Vaterpolista Partizana Stefan Mitrović naveo je da Mladost ima jak tim.

"Spremni dočekujemo susret sa velikim rivalom sa namerom da zabeležimo pobedu. Nas pravi ispiti očekuju u drugoj fazi takmičenja, a meč sa Zagrepčanima poslužiće nam da vidimo na kom smo nivou uigranosti u ovom trenutku", zaključio je Mitrović.

Meč između Partizana i Mladosti biće odigrana u sredu od 18,00 sati u Beogradu.

Meč sezone za Vojvodinu!

 

Vaterpolisti Vojvodine u sredu u sportskom centru "Spens" dočekuju ekipu Budve u poslednjem šestom kolu grupe B Evrolige u kojem bi pobedom ostvarila veliki uspeh i plasman u među osam najboljih na Starom kontinentu.

 

Vojvodina je posle pet kola zabeležila pobedu, remi i tri poraza i sa četiri boda bi trijumfom nad Budvom (6 bodova) pred domaćin navijačima izborila plasman u četvrtfinale, gde je već italijanski Pro Reko sa maksimalnim učinkom.

 

"Ovo je jedan od najbitnijih mečeva u sezoni za nas. Igramo pred domaćom publikom i pozivam ovim putem naše navijače da dođu u što većem broju i daju nam potrebnu podršku kako bi pobedili u ovom važnom susretu za sve nas", rekao je član Vojvodine Nemanja Ubović.

 

Odlučujuchi duel za plasman u četvrtfinale između Vojvodine i Budve zakazan je za sredu od 18 časova na "Spensu" uz slobodan ulaz.

POVEZANE VESTI

Nedelja 19.06.2011. 19:36
naravno da hoce.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online