Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 11.03.2017.
12:32
Vestionline, KK Crvena zvezda A

Čović ima važnu poruku za navijače Crvene zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts u narednom periodu ulaze u seriju vrlo važnih utakmica u dva takmičenja: ABA ligi j.t.d i Evroligi, gde su suprotno svim očekivanjima sa početka sezone, došli do pozicije da se nalaze u grupi timova koji bi mogli da se plasiraju u plej of. U regionalnom takmičenju ABA ligi, koja je označena kao prioritetno takmičenje za ovu sezonu, Crvena zvezda mts je osigurala prvo mesto pred plej of koji startuje već za 7 dana.

kkcrvenazvezda.rs
Čović pričao o očekivanjima i realnosti

Pred duele protiv Budućnosti, Armanija, Olimpijakosa, a pred izuzetno zahtevan i važan period koji očekuje crveno-bele oglasio se i prvi čovek kluba Nebojša Čović:

- Pred nama je izuzetno važan period sa utakmicama u regionalnoj ligi na prvom mestu. To takmičenje smo označili kao naš najveći prioritet. Takmičenje u Evroligi, predstavlja nadogradnju, ali bez bilo ikakvog opterećenja. Dobro smo za sada odradili ovaj deo posla, a sada slede najvažniji mečevi. Zato apelujem na naše navijače da nam pruže podršku na predstojećim utakmicama Evrolige, a naročito na polufinalnim utakmicama ABA lige. Važno je da podsetim, koliko je bilo teško protiv Cedevite u Beogradu u prvoj utakmici polufinala ABA lige prošle sezone. Zato je važno da dobijemo veliku podršku na svim predstojećim utakmicama ABA lige i Evrolige - kazao je Čović.

U Evroligi, crveno-beli i dalje, nakon poraza u Madridu, slove za najveće iznenađenje tog takmičenja. Ipak, do plej ofa je dug i vrlo neizvestan put:

- Delimično mogu da razumem zašto je napravljena euforija oko nastupa našeg tima u Evroligi. Ali, moram da zamolim sve koji žele dobro našem klubu... da tu euforiju izostave, jer nam neće doneti ništa dobro! Prevelika su očekivanja, a budžet i okviri u kojima radimo su premali! Zato molim sve da nam pružaju bezrezervnu podršku, da budu uz tim sada kada je važno, i da priče o eventualnim pozicijama, nekakvim protivnicima, plej ofu, i čak fajnal foru Evrolige ostave po strani! Pokazali smo po ko zna koji put da znamo šta radimo, potrebna nam je samo iskrena podrška u svakom smislu. Naša strategija je već poznata "korak po korak, sigurno ka zacrtanom cilju i to polako, realnom brzinom, jer sve što je prebrzo i euforično, na kraju ispadne kuso i loše - rekao je predsednik KK  Crvena zvezda mts Nebojša Čović.

Ekipa Crvene zvezde se iz Madrida vratila u subotu u prepodnevnim časovima, već u ponedeljak igra se meč poslednjeg 26.kola regularnog dela ABA lige protiv Budućnosti, tim već u sredu putuje u Milano gde ga očekuje meč protiv Armanija, a već sledećeg vikenda počinje plej of ABA lige, gde će Crvena zvezda mts imati prednost domaćeg terena.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online