Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 24.05.2013.
16:58
Beta A

Todorić: Zvezdo, gde ti je dostojanstvo?

Sportski direktor Partizana rekao je da je današnja smena direktora lige Predraga Bojića "demonstracija sile" i da je to moglo da se obavi posle plej-ofa.

Dragan Todorić (prvi zdesna) i trener Partizana Duško Vujošević nisu uvek zadovoljni odlukama sudija
 



Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je da je današnja smena direktora lige "demonstracija sile" i da je to moglo da se obavi posle plej-ofa.


"U ovakvoj konstalaciji snaga, Zvezda vuče tri glasa, imaju mašineriju i sada su želeli to da demonstriraju. Ipak je trebalo pokazati malo dostojanstva i gospodstva i sačekati kraj plej-ofa, pa raditi nešto ako žele nešto da rade... Naši konkurenti su pokazali silu i moć, ali sila i moć traju neko vreme, a ne večno", rekao je Todorić.

Bojić bez komentara

o smeni sa funkcije
Dosadašnji direktor košarkaške Superlige Predrag Bojić nije želeo da komentariše smenu sa te funkcije i rekao je da će razmisliti da li će pričati o tome.
"Bilo je predsedništvo i smenili su me i to je tako. Nemam komentar i ne znam da li da komentarišem. Razmisliću pa ću odlučiti", rekao je Bojić.
Na pitanje novinara šta može da napiše iz razgovora, Bojić je rezignirano rekao: "A šta da se piše uopšte?".

Predsedništvo lige smenilo je danas direktora Predraga Bojića na predlog Crvene zvezde. Za smenu su glasali Zvezda, Vojvodina, FMP i novi vršilac dužnosti Darko Jovičić, koji je predstavnik klubova kao predsednik njihovog udruženja. Partizan je bio protiv, a Radnički nije imao pravo glasa.


"Najveće licemerje pokazao je predsednik udruženja klubova. Njemu se očigledno sviđa da bude u ulozi predsednika duži vremenski period i verovatno je to bio kompromis da se prikloni na tu stranu", rekao je Todorić.


Predstavnici Partizana nekoliko puta su javno kritikovali Bojića, a u jednom trenutku su i demonstrativno povukli svog predstavnika iz predsedništva.


"Partizan se nije uvek slagao sa odlukama Bojića, čak smo i javno povukli člana predsedništva pre mesec dana, ali bez obzira na to, smatramo da ovo nije način na koji treba raditi stvari. Nije gospodski", rekao je Todorić.

POVEZANE VESTI

Petak 24.05.2013. 18:48
Kako ovaj Todoric nema stida, pa 20 godina oni vedre i oblace u KSS, i sad se on nasao da prica o dostojanstvu, pa onog njihovog kulturnog Crnogorca Vujosevica su samo zbog psovki morali dozivotno da iskljuce iz kosarke bar 5 puta... A gospodin Todorovic je zaboravio gepekovanje i samaranje sudija? Ovo samo u Srbiji moze... To koliko nam Todoric, Vujosevic i Covic svojim prepucavanjima ubijaju zelju za kosarkom, to je strasno..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online