Petak 24.05.2013.
16:58
Beta

Todorić: Zvezdo, gde ti je dostojanstvo?

Dragan Todorić (prvi zdesna) i trener Partizana Duško Vujošević nisu uvek zadovoljni odlukama sudija
 



Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je da je današnja smena direktora lige "demonstracija sile" i da je to moglo da se obavi posle plej-ofa.


"U ovakvoj konstalaciji snaga, Zvezda vuče tri glasa, imaju mašineriju i sada su želeli to da demonstriraju. Ipak je trebalo pokazati malo dostojanstva i gospodstva i sačekati kraj plej-ofa, pa raditi nešto ako žele nešto da rade... Naši konkurenti su pokazali silu i moć, ali sila i moć traju neko vreme, a ne večno", rekao je Todorić.

Bojić bez komentara

o smeni sa funkcije
Dosadašnji direktor košarkaške Superlige Predrag Bojić nije želeo da komentariše smenu sa te funkcije i rekao je da će razmisliti da li će pričati o tome.
"Bilo je predsedništvo i smenili su me i to je tako. Nemam komentar i ne znam da li da komentarišem. Razmisliću pa ću odlučiti", rekao je Bojić.
Na pitanje novinara šta može da napiše iz razgovora, Bojić je rezignirano rekao: "A šta da se piše uopšte?".

Predsedništvo lige smenilo je danas direktora Predraga Bojića na predlog Crvene zvezde. Za smenu su glasali Zvezda, Vojvodina, FMP i novi vršilac dužnosti Darko Jovičić, koji je predstavnik klubova kao predsednik njihovog udruženja. Partizan je bio protiv, a Radnički nije imao pravo glasa.


"Najveće licemerje pokazao je predsednik udruženja klubova. Njemu se očigledno sviđa da bude u ulozi predsednika duži vremenski period i verovatno je to bio kompromis da se prikloni na tu stranu", rekao je Todorić.


Predstavnici Partizana nekoliko puta su javno kritikovali Bojića, a u jednom trenutku su i demonstrativno povukli svog predstavnika iz predsedništva.


"Partizan se nije uvek slagao sa odlukama Bojića, čak smo i javno povukli člana predsedništva pre mesec dana, ali bez obzira na to, smatramo da ovo nije način na koji treba raditi stvari. Nije gospodski", rekao je Todorić.

2024 © - Vesti online