Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 11.11.2010.
16:01
Vestionline A

Pižon vraća Kolarova za meč sa Bugarima

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon pozvaće u tim levog beka Mančester sitija Aleksandra Kolarova za prijateljski susret sa Bugarima u Sofiji naredne srede, što će mu biti prvi meč u reprezentaciji posle duge pauze zbog povrede, prenosi "Sport".

'Meša karte' pred Bugare - selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon

Osim Kolarova, selektor Petrović je odlučio da selekciju osveži, tačnije isproba nekoliko novih fudbalera, Adema Ljajića, golmana Bojana Jorgačevića, kao i ove sezone odličnog Miloša Dimitrijevića iz banjičkog Rada. Postoji mogućnost čak da se na spisku nađe i napadač subotičkog Spartaka Mirića.

Sa druge strane, ovoga puta obavezama u nacionalnom timu neće biti izloženi kapiten Dejan Stanković, koji se oporavlja od povrede, Ivan Obradović, Danko Lazović, Milan Jovanović, kao i golman Partizana Vladimir Stojković. Takođe, ni ovoga puta u selekciji nema mesta za Marka Pantelića.

Prijateljska utakmica između Bugarske, koju predvodi Lotar Mateus (takođe saopštio spisak igrača), i Srbije na programu je naredne srede 17. novembra.

FSS se ne žali na kaznu zbog Đenove

 

Fudbalski savez Srbije se neće želiti na kaznu Disciplinske komisije Evropske fudbalske unije (UEFA), saznaju "Večernje novosti".


U sredu je obrazloženje kazne je stiglo u srpsku ‘kuću fudbala’, a rok za podnošenje žalbe je prolongiran.

 

"Da, ostavljena nam je mogućnost da do četvrtka u podne podnesemo žalbu, ali ja ne bih davao nikakav komentar dok se ne dogovorimo šta nam valja činiti", rekao je generalni sekretar Zoran Laković.

 

Međutim, iako u FSS smatraju da je kazna od 100.000 evra i meč suspenzije preoštra i da nije doneta na osnovu argumenata, čini se da sve ostalo govori da bi žalba bila bespredmetna. Naime, Fudbalski savez Italije se neće žaliti, baš kao ni komesar koji je predložio da se Srbija kazni sa tri utakmice bez navijača.

 

Pre izricanja kazne, naša delegacija u sastavu Zoran Laković i Ivan Ćurković u Nionu sve je potanko, uz video-snimke, obrazložila, a Disiplinska komisija je predloženu kaznu smanjila za dve utakmice. I to je bio ustupak, s obzirom na to da je UEFA stroga i da to retko čini, pa su izgleda u FSS shvatili da bi bilo bolje da odustanu od žalbe, jer postoji mogućnost da se ona i poveća.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online