Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 01.08.2018.
18:53 >> 22:08h
Vestionline A

Zvezda rutinski i opet bez primljenog gola

U revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona "crveno-beli" su savladali litvanskog prvaka Suduvu i na njenom terenu, a već sledeće nedelje igra se prva utakmica trećeg kola sa Spartakom, koji je na fudbalskom tronu u Slovačkoj.

http://www.crvenazvezdafk.com
Radonjić je bio nadahnut i u Litvaniji

Suduva - Zvezda 0:2 (0:2)

0:1 Ben u 8, 0:2 Radonjić u 38.

Stadion: ARVI u Marijampoleu. Gledalaca: oko 3.000. Sudija: Tijago Martins (Portugalija).

SUDUVA: Kardum, Švrljuga, Leimonas, Jankauskas, Živanović (od 68. Gajdučik), Slavickas, Finkler, Matulevičijus (od 77. Asevedo), Verbickas, Vezevičijus (od 60. Kasparavičijus), Sisilija. Trener: Čeburin (Kazahstan).

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Degenek, Rodić (od 65. Gobeljić), Jovičić, Srnić (od 74. Ebesilio), Krstičić, Ben, Radonjić, Milić (od 60. Stojiljković) Trener: Milojević.

Zvezda je u Litvaniji ubila dve muve. S 2:0 je udarila pečat na ubedljivu pobedu s 3:0 u Beogradu, a mreža joj je i dalje mirna u novoj sezoni, ukupno 540 minuta (protiv Dinama iz Vranja u prvom kolu prvenstva gol je čuvao novajlija Popović, na svim ostalim mečevima Borjan). 

Sad se s pravom pitamo kakav li je taj Apoel s Kipra, učesnik Lige šampiona, kad ga je Suduva pregazila kao plitak potok na svom stadionu u prvom kolu s koliko i Zvezda nju na Marakani. "Crveno-beli" su rutinski odigrali na igralištu na kojem je naša reprezentacija do 19 godina postala evropski prvak 2013. Prednost koju su poneli od kuće, ali i očigledan veći kvalitet u odnosu na protivnika doneo im je u mirnom revanšu još jednu pobedu krunisanu golovima Bena i Radonjića, koji je i ovaj meč iskoristio da u dva-tri navrata pokaže da je fudbal umetnost a ne robotizovana igra.

Suduva neubedljiva u 180 minuta. Jedinu pravu priliku litvanski prvak je stvorio u poslednjim trenucima revanša pored usnule Zvezdine odbrane. Malo je nedostajalo da Borjana matira - Kasparavičijus. 

S poslednjim sudijinim zviždukom trener "crveno-belih" Milojević je pokupio tablu i figure. Ima nekoliko dana da metodično pripremi novu šahovsku partiju, još važniju jer bi Zvezda, ukoliko prođe Slovake, obezbedila mesto u Ligi Evrope, a onda bi s tog nivoa krenula u odsudne bitke za plasman u Ligu šampiona.

http://www.crvenazvezdafk.com
Još malo minuta za podizanje forme: Nikola Stojiljković pored igrača Suduve

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online