Sreda 01.08.2018.
18:53 >> 22:08h
Vestionline

Zvezda rutinski i opet bez primljenog gola

http://www.crvenazvezdafk.com
Radonjić je bio nadahnut i u Litvaniji

Suduva - Zvezda 0:2 (0:2)

0:1 Ben u 8, 0:2 Radonjić u 38.

Stadion: ARVI u Marijampoleu. Gledalaca: oko 3.000. Sudija: Tijago Martins (Portugalija).

SUDUVA: Kardum, Švrljuga, Leimonas, Jankauskas, Živanović (od 68. Gajdučik), Slavickas, Finkler, Matulevičijus (od 77. Asevedo), Verbickas, Vezevičijus (od 60. Kasparavičijus), Sisilija. Trener: Čeburin (Kazahstan).

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Degenek, Rodić (od 65. Gobeljić), Jovičić, Srnić (od 74. Ebesilio), Krstičić, Ben, Radonjić, Milić (od 60. Stojiljković) Trener: Milojević.

Zvezda je u Litvaniji ubila dve muve. S 2:0 je udarila pečat na ubedljivu pobedu s 3:0 u Beogradu, a mreža joj je i dalje mirna u novoj sezoni, ukupno 540 minuta (protiv Dinama iz Vranja u prvom kolu prvenstva gol je čuvao novajlija Popović, na svim ostalim mečevima Borjan). 

Sad se s pravom pitamo kakav li je taj Apoel s Kipra, učesnik Lige šampiona, kad ga je Suduva pregazila kao plitak potok na svom stadionu u prvom kolu s koliko i Zvezda nju na Marakani. "Crveno-beli" su rutinski odigrali na igralištu na kojem je naša reprezentacija do 19 godina postala evropski prvak 2013. Prednost koju su poneli od kuće, ali i očigledan veći kvalitet u odnosu na protivnika doneo im je u mirnom revanšu još jednu pobedu krunisanu golovima Bena i Radonjića, koji je i ovaj meč iskoristio da u dva-tri navrata pokaže da je fudbal umetnost a ne robotizovana igra.

Suduva neubedljiva u 180 minuta. Jedinu pravu priliku litvanski prvak je stvorio u poslednjim trenucima revanša pored usnule Zvezdine odbrane. Malo je nedostajalo da Borjana matira - Kasparavičijus. 

S poslednjim sudijinim zviždukom trener "crveno-belih" Milojević je pokupio tablu i figure. Ima nekoliko dana da metodično pripremi novu šahovsku partiju, još važniju jer bi Zvezda, ukoliko prođe Slovake, obezbedila mesto u Ligi Evrope, a onda bi s tog nivoa krenula u odsudne bitke za plasman u Ligu šampiona.

http://www.crvenazvezdafk.com
Još malo minuta za podizanje forme: Nikola Stojiljković pored igrača Suduve
2024 © - Vesti online