Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.11.2015.
09:09
Tanjug A

Tošić na "Old Trafordu", Mažić deli pravdu u Lisabonu

Srpski fudbalski reprezentativac Zoran Tošić u dresu moskovskog CSKA vraća se na "Old Traford" sa željom da protiv bivšeg kluba nastavi golgetersku seriju i povede Ruse prema drugoj fazi Lige šampiona.

Reuters
Isti duel: Zoran Tošić i Deli Blind

Popularni Bambi postigao je dva gola na poslednja dva meča i biće veliki adut Moskovljana, pogotovo što se u Mančesteru, gde je započeo internacionalnu karijeru, oseća kao kod kuće.

Meč svakako ima veliki značaj, pošto na polovini takmičenja u B grupi sva četiri tima imaju skoro podjednake šanse za plasman u osminu finala. Istovremeno, PSV će u Ajndhovenu dočekati Volfsburg.

U grupi A Real Madrid dočekuje PSŽ i posle duela na stadionu "Santjago Bernabeu" moglo bi da bude jasnije ko će sa prve poziucije proći dalje.

Trener Reala Rafael Benitez i dalje ima velikih problema sa povredama jer su odsutni Geret Bejl, Džejms Rodrigez i Karim Benzema, zbog čega će najveći teret u napadu ponovo pasti na Kristijana Ronalda.

Ni PSŽ neće izaći u najjačem sastavu jer nema povređenog Markinjosa i Havijera Pastorea, koji je dobio konjuktivitis.

- Mislim da će Real igrati mnogo bolje nego u Parizu. Oni imaju obavezu da pobede jer igraju na svom terenu, igraće napadački, zbog čega će moji napadači imati dosta prostora - rekao je Blan.

Drugi duel grupe igra se u Ukrajini između Šahtjora i Malmea, a gostima odgovara bod kako bi nastavili evropsku priču.

Srpski arbitar Milorad Mažić sudiće meč u Lisabonu između Benfike i Galatasaraja u okviru C grupe, dok se u drugom meču sastaju Astana i madridski Atletiko.

Fudbaleri Sevilje poslednju šansu da uhvate priključak u narednu rundu imaće protiv Mančester Sitija u Andaluziji. Osvajač Lige Evrope još uvek žali što je u Mančesteru poražen u poslednjem minutu, ali sutra mogu mnogo toga da poprave.

U starnih 11 Mančester Sitija izvesno je biće Aleksandar Kolarov.

Lider Juventus gostuje Borusiju u Menhegladbahu i želi da popravi utisak iz Torina kada nije bilo golova.

Raspored:

A grupa:
Šahjtor - Malme, Real Madrid - PSŽ
Tabela: PSŽ 7, Real Madrid 7, Malme 3, Šahtjor 0.
B grupa:
Mančester Junajted - CSKA Moskva, PSV Ajndhoven - Volfsburg
Tabela: Volfsburg 6, Mančester Junajted 4, CSKA 4, PSV 3.
C grupa:
Astana - Atletiko Madrid, Benfika - Galatasaraj
Tabela: Atletiko Madrid 6, Benfika 6, Galatasaraj 4, Astana 1.
D grupa:
Menhengladbah - Juventus, Sevilja - Mančester Siti
Tabela: Juventus 7, Mančester Siti 6, Sevilja 3, Borusija 1.

Utakmice 4. kola igraju se u standarnom terminu od 20.45, osim meča u Kazahstanu između Astane i Atletiko Madrida koji počinje od 16.00.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online