Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 27.08.2015.
10:49 >> 21:50h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Čelsi bi da odgovori Sitiju, Juventus sprema "bombu", bivši kapiten Zvezde u Zemunu

Prelazni rok je ušao u foto-finiš. "Bomba" je konačno odjeknula u sredu - Kevin De Brujne je za rekord leta od 80.000.000 evra prešao u Mančester Siti. Čelsi bi da odgovori "građanima", a meta je Pol Pogba, za koga nude Juventusu 95.000.000 evra. Zlatan Ibrahimović na meti bivšeg kluba. Nenad Piksi Kovačević karijeru će da završi u Zemunu. Bolonja želi Đuričića. Juve odoleo Bajernu, Kurzava zvanično Pari Sen Žermenov...

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja sa fudbalske pijace.

21.49 - Lazar Marković ima očajan status u Liverpulu. Trener Brendan Rodžers srpskog reprezentativca nikako ne vidi u startnoj postavi, pa je Fenerbahče odlučio da izvrši ofanzivu na "redse". Hoće li Markec do kraja prelaznog roka promeniti sredinu, videćemo...

21.02 - Valter Zenga izrazio je veliko interesovanja za Viktora Ibarba iz Rome. Teško da Đenovljani imaju novca za Kolumbijca.

20.20 - Ponuda Monaka za Andreu Ranokiju od 11 miliona evra čini se kao prihvatljiva za Inter, s obzirom da klub sa "Đuzepe Meace" želi da angažuje Faozija Gulama iz Napolija...

19.41 -  Đenova i Fiorentina su odavno pokazali interesovanje za Huana Manuela Iturbea. Međutim, u trku se uključuju i premijerligaši Votford, Vest Hem i Everton. Zanimljiva situacija samo nekoliko dana pre kraja prelaznog roka.

17.29 - Levin Kurzava je i zvanično "svetac". Doskorašnji levi bek Monaka stigao je u Pari Sen Žermen za 24 miliona evra.

 

17.11 - Reprezentativac Bosne i Hercegovine Toni Šunjić stigao je u Štutgart iz Kubanja. Potpisao je trogodišnji ugovor, a obeštećenje je, prema nezvaničnim informacijama, između dva i tri miliona evra.

16.44 - Juve je odoleo. Ponudu Bajern Minhena za talentovanog ofanzivca teška oko 20 miliona evra  "Stara dama" je odbila.
15.26 - Fudbaler madridskog Reala Lukas Silva do kraja sezone igraće na pozajmici u Olimpiku iz Marseja, objavio je francuski klub, prenosi Tanjug. Brazilski vezista nije uspeo da se izbori za minutažu kod novog trenera Rafaela Beniteza, pa je odlučio da ode na pozajmicu kako bi se igrački afirmisao u Evropi. Lukas Silva je u januaru došao u Real iz Kruzeira za 14 miliona evra, ali je odigrao samo devet utakmica u svim takmičenjima. Ovaj 22-godišnji fudbaler je za mladu reprezentaciju Brazila nastupio četiri puta i dao jedan gol.
14.45 - Fudbaler Juventusa Fernando Ljorente vratio se u domovinu i prešao u ekipu Sevilje, potvrdio je španski klub, prenosi Tanjug. Ljorente u Sevilju dolazi kao slobodan igrač, a sa osvajačem Lige Evrope potpisao je ugovor na tri godine. Snažni napadač će u ugovoru imati klauzulu da može da napusti klub u slučaju ponude od 20 miliona evra.
14.36 - Inter želi da se pojača u finišu prelaznog roka, ali nikako da dobiju ćeljene mete. Prva je Ezekijel Laveci, koji je višak u PSŽ-u posle dolaska Anhela di Marije. Takođe, Ivan Perišić je i dalje želja, ali pitanje je da li će ga Volfsburg pustiti posle odlaska Kevina de Brujnea u Mančester Siti.
14.20 - Benfika gleda da se otarasi Filipa Đuričića, koji nije ispunio očekivanja na "La Lušu". Posle nekoliko ekipa iz Premijer lige, u trku za Obrenovčaninom uključila se povratnik u Seriju A, Bolonja. Prošle sezone, srpski reprzentativac igrao je na pozajmicama u Majncu i Sautemptonu.
13.15 - Vezista Milana Rikardo Montolivo nije u prvom planu kod Siniše Mihajlovića, pa bi iskusni Italijan u smiraj prelaznog roka mogao da promeni sredinu. Za nekadašnjeg kapitena Fiorentine interesuje se Lion, koji nije uspeo iz Intera da dovede Marcela Brozovića.
13.10 - Volfsburg je zaradio fenomenlnih 80.000.000 evra od transfera Kevina de Brujnea, pa sada može da troškari. "Vukovi" su ponudili Šalkeu 30.000.000 evra za Juliana Drakslera. Nemački reprezentativac je celog leta bio na meti Juventusa, ali klub iz Gelzenkirhena se nije dogovorio sa "starom damom" oko obeštećenja. Ova suma čini se da će zadovoljiti apetite Šalkea.
12.04 - Everton baš ne da Džona Stounsa Čelsiju. "Plavci" su ponudili fantastičnih 42.000.000 evra za mladog štopera, ali "karamele" ne žele da ga puste i pored zahteva mladog Engleza da pređe u London. Menadžer Roberto Martinez rekao je da Stouns ostaje na "Gudisonu i da novcem ne može sve da se kupi.
11.30 - Juventus je imao slab prelazni rok. Nije uspeo da dovede neka velika imena, a ostao je bez tri vedete: Teveza, Vidala i Pirla. Uprava "stare dame" želi u smiraj prelaznog roka da dovede zvezdu, a italijanski mediji pišu da je na meti Zlatan Ibahimović, koji je nekada nosio crno-beli dres. Na potezu je PSŽ, koji bi mogao nešto da zaradi s obzirom da Šveđaninu ističe ugovor narednog leta.
10.55 - Fudbaler Bajerna Tijago Alkantara produžio je ugovor sa klubom iz Minhena do 2019. godine, saopštio je prvak Nemačke, prenosi Tanjug. Alkantara je u Bajern došao 2013. iz Barselone, ali je zbog problema sa povredama za bavarski klub do sada odigrao samo 25 prvenstvenih utakmica. 
10.50 - Crvena zvezda je uspešno završila posao oko dovođenja krila Čukaričkog Slavoljuba Srnića i  napadača Predraga Sikimića, a parafa na ugovor sa timom sa "Marakane" staviće i Crnogorac Vladimir Jovović, nekadašnji igrač Sutjeske.
10.46 - Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Piksi Kovačević karijeru će da završi u Zemunu, koji je takmiči u Prvoj ligi Srbije. Iskusni vezista inostranu karijeru je proveo pretežno u Francuskoj. Pre nekoliko godina se vratio u crveno-bneli tabor, ali ga je ubrzo napustio. Poslednji klub mu je bio Nim.
10.45 - Fudbaler Vest Hema Kevin Nolan sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom, saopštio je premijerligaš iz Londona, prenosi Tanjug. Nolan je odlučio da posle četiri godine napusti Vest Hem za koji odigrao 157 utakmica i postigao 31 gol. Nolan je pre Vest Hema igrao za Bolton i Njukasl.
10.40 - Mančester Siti je napravio dva velika transfera ovog leta (Sterling i De Brujne), a Čelsi pokušava da parira "građanima". Meta je Pol Pogba, za koga su "plavci" spremni da izdvoje 95.000.000 evra. "Dejli miror" piše da bi Francuz imao godišnju platu na "Stamford Bridžu" od 16.000.000 evra. Na potezu je "dama" koja je ovog leta ostala bez tri asa: Teveza, Pirla i Vidala.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online