Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 11.08.2015.
10:28 >> 22:10h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Bivši Zvezdaš u Hrvatskoj, Rad doveo Nemanju Vidića, Pedro i De Brujne ljuti

Prelazni rok ušao je u zanimljivu završnicu. U naredne tri nedelje očekuju nas bombastični transferi. Juventus traži zamene za zvezde koje su napustile Torino, a na meti su Nemci Gece i Gundogan. Uskoro kraj "Sapunice De Hea". Trofejni nemački stručnjak Jirgen Klop odbio je Marsej. Mihajlović na putu da dovede Belgijanca Vicela. Filip Kasalica umesto u Zvezdi, završio u Puli. Rad doveo čak šestoricu igrača. Mičel uskoro crveno-beli. Čukarički doveo bivšeg Zvezdaša.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

21.39 - Ludogorec je Al Garafi platio 1.000.000 evra za rumunskog napadača Klaudiua Kešerua, koji će za tri godine u Razgradu zaraditi 700.000 evra. Kešeru je pre šest meseci stigao u Al Garafu iz Steaue.

21.31 - I Kevin De Brujne je zatražio transfer! To tvrdi dobro obavešteni mančesterski "Ivning Njuz" pozivajući se na izvor iz Mančester Sitija, koji otkriva da je Belgijanac rešio da napravi pritisak na Volfsburg kako bi pojačao "građane". Mančester Siti je pred Nemce stavio ponudu vrednu 66.000.000 evra! 

21.14 - Barselonin čelnik Robert Fernandez (tehnički sekretar kluba) je potvrdio uoči Super kupa Evrope da je Pedro zatražio transfer. 
- Pedro je zatražio transfer. Nećemo pregovarati za sumu manju od 30.000.000 evra - rekao je Fernandez. 

19.59 - Aston Vila nastavlja da nemilosrdno troši novac zarađen od prodaje Kristijana Bentekea. Uskoro stiže i deseto pojačanje! Klub sa "Vila Parka" će platiti 15.000.000 evra Barseloni za 19-godišnje krilo Adamu Traorea iz Barselone. Talentovani Traore nema šansu za ozbiljniju ulogu u Barsi i klub je odlučio da ga proda. Vila je pristala da plati otkupnu klauzulu, a večeras bi Traore trebalo da doputuje u Birmingem. Sutra se očekuju lekarski pregledi i paraf na trogodišnji ugovor.

18.19 - Skaj sport prenosi da je Liverpul definitivno izgubio trku za defanzivca Pari Sen Žermena Lukasa Dinja. Francuz, kao što je ranije najavljeno, stiže u Romu na pozajmicu. 

17.42 - Kraj sage oko Alena Halilovića. Previše dobar za B tim, nejak za prvu ekipu Barselone, plavokosi Hrvat je prethodnih dana važio za jednog najpoželjnijih mladih igrača u Evropi. Vest Hem, VBA, Porto, pa i švajcarski Grashopers su se nadali poklonu u vidu Barsinog bisera, ali on će završiti u Nemačkoj. Navodno je postignut dogovor sa Hamburgom koji se obavezao da će Halilović igrati na minimum 60 odsto mečeva u narednoj sezoni što je Barsi bilo najvažnije. U transferu je posredovao Zoran Stojadinović koji je ipak ostvario misiju da dovede vezistu u Hamburg, pošto je prethodno imao ponudu za svog drugog klijenta Marka Grujića iz Crvene zvezde.

17.24 - BATE Borisov se sprema za dvomeč sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a pred potpisom za šampiona Belorusije je bivši špic Crvene zvezde. Opširnije pročitajte OVDE.

16.25 - Čelsi se dogovorio sa Augsburgom oko kupovine Abdul Rahmana Babe, a još jedan igrač bi mogao da bude uključen u transfer. U suprotnom pravcu. Nemci traže na pozajmicu Marka Marina koji je višak u Čelsiju, a prethodne dve godine se mučio na pozajmicama u Sevilji, Fiorentini i Anderlehtu. Augsburgu je Marin neophodan posle vesti o ozbiljnoj povredi Pjotra Trohovskog. 
Možda Marin u Nemačkoj oživi karijeru i zaigra kao nekada u Verderu kada su ga prozvali "nemački Mesi".

16.15 - Nekadašnje čudo od deteta Crvene zvezde Miloš Stojčev nastavlja karijeru u Grčkoj. Oprostio se od Sarajeva sjajnim golom protiv Širokog Brijega i uputio se ka Grčkoj gde će potpisati za Atromitos. Sarajlijama će pripasti 200.000 evra na ime obeštećenja. Uskoro bi mogao da ih napusti i najbolji igrač Gojko Cimirot za kojeg takođe Grci nude 1.000.000 evra. U pitanje je PAOK.

15.59 - Ofanzivni vezista Benfike Nikolas Gaitan uskoroće doputovati u Mančester sa svojim agentom kako bi odradio završne pregovore sa Upravom Junajteda.

15.50 - Milan nije odustao od dovođenja veziste Zenita Aksela Vicela. Ruski šampiona malo je "ispipavao puls" tokom leta, ali je izgleda odlučio da proda Belgijanca "rosonerima" za 25.000.000. Tim iz Sankt Peteburga je na gubitku jer je pre dve godine Benfiki platio Vicela neverovatnih 40.000.000 evra.
15.15 - Mančester Junajted uskoro ostaje bez Davida de Hee, pa Luj van Gal traži čuvara mreže. Posle Muslere iz Galatasaraja, menadžer "đavola" je bacio oko na zemljaka Jaspera SIlesena, koji brani za Ajaks. On je bio prvi čuvar mreže reprezentacije dok je Van Gal bio selektor "lala".
15.12 - Barselonin vunderkind Adama Traore mogao bi za 16.000.000 evra da pređe u Aston Vilu.

14.50 - Trener Čukaričkog Vladan Milojević je istakao da uskoro očekuje da bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Karaklajić potpiše ugovor sa klubom. 

- On je veoma perspektivan igrač. Prošao je lekarske preglede, ali ne znam koliko ću na njega moći da računam za utakmicu protiv Zvezde - rekao je Milojević.

13.33 - Holanđanin Mičel Donald stigao je u Beograd prošle nedelje, ali još nije potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

- Donald bu uskoro trebalo da potpiše - rekao je trener crveno-belih Miodrag Božović. Mičel je prošao sve mlađe kategorije Ajaksa, a prošle sezone je igrao za rusku Mordoviju.

12.50  - Argentinac Erik Lamela nikako da se ustali u tim Totenhema, pa bi ovog leta mogao da promeni sredinu. Za usluge lucidnog veziste zainteresovan je Porto, piše "Abola". On je na "Vajt Hart Lejn" stigao pre dve godine iz Rome za 30.000.000 evra, ali nije opravdao očekivanja.
12.45 - Francuski reprezentazivac Matju Valbuena vratio se u domovinu posle jednogodišnje epizode u moskovskom Dinamu. Novi klub omalenog veziste je vicešampion Lion.
12.43 - Nekadašnji napadač Crvene zvezde Eli Babalj, koji se nije proslavio u crveno-belom dresu, vratio se u Australiju. On je potpisao jednogodišnji ugovor sa Adelejdom. On je igrao u Holandiji, za AZ Alkmar i Cvole, ali bez većih uspeha.
12.30 - Sportski direktor Bajerna Matijas Zamer rekao je da su samo spekulacije da će narednog leta Pep Gvardiola da pređe u Mančester Siti. Kataloncu ugovor sa Bavarcima ističe u junu 2016. godine, a još nisu počeli razgovoro oko produženja. "Građani" su prošle nedelje produžili ugovor sa Čileancem Pelegrinijem do 2017.
12.25 - "Građevinari" se pojačavaju. Na Banjici je predstavljeno šest novih igrača, od kojih su trojica vezisti: Nemanja Vidić, Dušan Kolarević i Branislav Stanić, zatim levi bek Marko Bašanović, štoper Marko Prlejvić i golman Miloš Budaković.
12.20 - Posle odlaska Džerdana Šaćirija u Stouk, u Interu traže zamenu, a najbliži "San Siru" je hrvatski napadač Ivan Perišić, fudbaler Volfsburga. Nero-azuri su spremni da plate 17.000.000 evra za hrvatskog reprezentativca.

12.00 - Španski mediji pišu da je Real poslao poslednju ponudu na adresu Mančester Junajteda, za golmana Davida de Heu. Ona glasi 30.000.000 evra. Uzmi ili ostavi! Prethodno, Real je ponudio 25 miliona, Mančester Junajted traži 35.000.000. Španac je sve bliži "Santijago Bernabeu". Podsetimo, Špancu istiće ugovor sa "đavolima" na leto 2016. godine.

11.55 - Lukas Bilja je na meti Mančester Junajteda, ali "đavoli" ne planiraju da plate traženih 50.000.000 evra nego su ponuduli Laciju "samo" 27.000.000 evra. Videćemo šta će da kažu na ovu ponudu u Rimu.

11.40 - Umesto povratka u Crvenu zvezdu, Filip Kasalica se odlučio da karijeru nastavi u Istri iz Pule. Bivši napadač crveno-belih potpisao je dvogodišnji ugovor sa hrvatskom ekipom. Pre Kasalice za Istru je potpisao bivši igrač Jagodine Milan Đurić.

10.42 - Bivši trener Borusije Dortmund Jirgen Klop odbio je ponudu Olimpika iz Marseja da preuzme francuski klub, prenosi "Bild".  
- Tačno je, Klop je odbio Marsej. Klub je bio veoma zainteresovan, ali još je rano da se Jirgen vrati trenerskom poslu - rekao je Klopov menadžer Mark Kosicke.
 Kao mogući novi treneri Olimpika spominju se Zinedin Zidan i Erik Gerets.
10.35 - Brazilac Lukas Leiva na izlaznim vratima je Liverpula, a za usluge zadnjeg veznog, osim Napolija, uključio se i Inter.
10.31 - Meksikanac Čičariro Ernandez nije u planovima Luja van Gala pa je pitanje dana kada će i definitivno da napusti "Old Traford". Posle Totenhema, za njega se interesuje još jedan premijerligaš - Vest Hem. Prošle sezone, Čičarito je proveo na pozajmici u Realu.
10.30  - Sejdu Dumbija nije se proslavio u Romi, pa se posle šest meseci vratio u CSKA. Dolaskom Edina Džeka u Rim, bilo je jasno da za njega nema mesta na "Olimpiku" pa se vratio u Moskvu gde je sa velikim uspehom igrao u dresu "armejaca".

10.25 - Šampion Italije Juventus ovog leta je ostao bez nosilaca igre: Teveza, Vidala i Pirla, a osim Mandžukića, "stara dama" nikako da dovede neko zvučno pojačanje. Torinezi nisu uspeli da dovedu Drakslera, pa su se okrenuli  napadaču Bajerna Mariju Geceu i vezistu Borusije Ilkaju Gundoganu, za koje su spremni da izdvoje 50 miliona evra, otkria "Korijere dela sport".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online