Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.07.2015.
12:49 >> 21:58h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Zvezda ostaje bez obojice golmana, Miler vredi 100 miliona

Fudbalska pijaca je sve zanimljivija. Zvezda bi mogla da ostane bez obojice golmana. Rajković sve bliži Brižu, Kahriman se seli na Korziku. Stefan Savić završio posao sa Atletikom, Turan bez mečeva do januara. Ljajić kao zamena za Šaćirija, Venger baš zainteresovan za Mutinja. Pini Zahavi pravi srpski Muskron. U belgijski klub stigao i zaboravljeni Marko Šćepović. Miivojević na meti Atalante. Mančester Junajted je poslao "nepristojnu" ponudu Bajernu za Tomasa Milera, dok Juve "lovi" Kevina de Brujnea.

Tanjug/AP
Na meti Šalkea: Adem Ljajić

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21.55 - Arsen Venger grozničavo traži mega pojačanje u napadu. Prvi pik bio je Karim Benzema, ali u Realu nisu hteli da pričaju o prodaji Francuza, pa je nova meta Arsenala Gonzalo Iguain iz Napolija. Pitanje je koliko škrte "tobdžije" mogu da se isprse i dovedu "gaučosa" u severozapadni London.
21.40 - Posle Mančester Sitija, u lov na Kevina de Brujnea krenuo je i Juventus. "Stara dama" nikako da dovede neku "bombu", a nova meta je sjajni Belgijanac, koji je blistao prošle sezone u dresu Volfsburga. Juve je prethodnih dana odjavio Mario Gece, a klub su napustili nosioci igre  Prilo (Njujork Siti), Arturo Vidal (Bajern) i KarlosTevez (Boka Juniors). Stigao je samo Mandžikić iz Atletika.
21.32 - Prema izvorima "SkySporta", Čelsi i Atletiko su postigli dogovor oko brazilskog levog beka Filipea Luisa koji se posle godine dana na "Staford Bridžu" vraća na "Vinsente Kalderon". Procenjuje se da je vrednost transfera oko 15 miliona evra. Prošle sezone, "karioka" je pretežno proveo na klupi "plavaca".
21.28 - Na pomolu je transfer leta! Nemački "Sport1" piše da je Mančester Junajted poslao ponudu od neverovatnih 100 miliona evra za Tomasa Milera. Navodno, "đavoli" sjajnom Bavarcu nude petogodišnji ugovor. Kako piše ovaj medij, klub iz Minhena je odbio prvobitnu ponudu od 80 miliona evra, ali je pitanje da li će Bajern moći da kaže "NE" ovoj magičnoj sumi. 
20.08 - Turci ne miruju ovog leta. Nova "bomba" bi mogao da bude Žervinjo, koji je na metI Galatasaraja. Turski šampion spreman je da plati 15.000.000 evra "vučici" koja bi taj novac iskoristila da konačno završi tranfer Edina Džeka iz Mančester Sitija.
20.04 - Mediji na Apeninima pišu da je Atalanta zainteresovana za Luku Milivojevića, vezistu Olimpijakosa. Nekadašnji igrač Rada i Crvene zvezde prošle sezone je proveo na pozajmici u Pireju iz Anderlehta, a crveno-beli su otkupili njegov ugovor. Ipak, mogao bi već posle godinu dana da promeni sredinu. Za Milivojevića se interesovao i Fenerbahče.
19.00 - Roma nikako da završi transfer Edina Džeka iz Mančester Sitija. Nećkanje "vučice" mogli bi da iskoriste londonski timovi Arsenal i Totenhem, koji su zainteresovani za reprezentativca BIH. Prošle sezone, Džeko nije imao zapažen učinak u Sitiju.
18.55 - Posle prodaje Kristijana Bentekea Liveprulu, Aston Vila traži napadača, a prvi pik je iskusni Togoanac Emanuel Adebajor. Problem za klub sa "Vila parka" je velika plata koju traži fudbaler Totenhema. "Pevci" ne bi imali ništa proitv da se otarase pomalo zaboravljenog Adebajora.
17.50 - Crvena zvezda ostaje bez golmana. Damir Kahriman je na pragu prelaska u Bastiju, dok je zlatni "orlić" Predrag Rajković sve bliži Brižu. Naime, Valensija je kupila gomana belgijskog kluba Metjua Rajana za 7.000.000 evra, a Briž bi deo novca mogao da potroši za angažovanje jedine svetle tačke u Crvenoj zvezdi.
16.20 - Kada ne znaš gde ćeš, dođi u Muskron. Ekipa koju je kupio poznati menadžer Pini Zahavi dovela pomalo zaboravljene srpske bisere. Posle zlatnog kadeta Marko Pavlovskog i Filipa Markovića (brata Lazara Markovića) u ekipu koju će sa klupe da predvodi nekadašnji trener Crvene zvezde Čedomir Janevski, stigao je Marko Šćepović, koji dolazi na pozajmicu iz Olimpijakosa.

15.30 - Napadač Čelsija Loik Remi rekao je da ipak želi da ostane u klubu i naredne sezone, uprkos ranijem nezadovoljstvu zbog male minutaže i brojnim ponudama koje su stigle do sada. Remi će zasigurno biti treći izbor u redovima Plavaca, iza Dijega Kostei Radamela Falkaoa. 

14.59 - Žoao Mutinjo je veoma blizu da napusti Monako, a kao ozbiljan kandidat za njegov potpis nameće se Arsenal. Navodno ga strateg "tobdžija" Arsen Venger vidi kao idealno rešenje u timu.

14.28 - Milan je poslao novu ponudu za Alesija Romanjolija. Momak rođen 1995. godine na meti je i Napolija i Čelsija, tako da se očigledno čeka jača ponuda od 25 miliona evra, piše "Sport Medijaset".

13.54 - Pošto je prva ponuda Čelsija za mladog štopera Džona Stounsa odbijena, "plavci" su rešili da pošalju novu, znatno jaču. Britanski mediji navode da se radi o cifri od 37 miliona evra.

12.46 - Italijanski mediji javljaju da će Šalke, u slučaju da posao sa Šaćirijem propadne, pokušati da dovede Adema Ljajića iz Rome. Interesovanje za srpskog reprezentativca ranije su pokazali Dortmund i Aston Vila.

12.42 - Još jedna vest sa Pirineja. Šef struke Barselone Luis Enrike otkrio je da neće slati Ardu Turana na pozajmicu u narednih šest meseci iako katalonski gigant ima zabranu dovođenja igrača od strane FIFA do januara naredne godine. Turčin će, dakle, prvi deo sezone gledati sa tribina... 

12.38 - Stefan Savić stigao je u Madrid. Ostalo je samo da odradi lekarske preglede i parafaira ugovor sa Atletikom. Prve reči crnogorskog internacionalca u Španiji bile su:

- Srećan sam što sam došao u veliki klub kao što je Atletiko Madrid. Sa druge strane, žao mi je što sam napustio Fiorentinu. Dijego Simeone je najbolji trener na svetu i jedva čekam da porazgovaram sa njim i čujem šta očekuje od mene.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online