Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.03.2014.
16:13
mozzartsport.com A

Nikolić: Neću da ćutim, ponovo smo oštećeni!

Trener Partizana posle samo nekoliko dana prekinuo praksu da ne komentariše arbitre, a nada se da će uskoro biti izbrisane kazne Trajkoviću i Lazoviću. Uporedio okršaj Reala i Barselone sa gostovanjem crno-belih na Vračaru.

Marko Nikolić i Branislav Trajković

Nekoliko dana zatišja, a onda je trener Partizana Marko Nikolić ponovo ušao u klinč sa sudijama. Strateg crno-belih je bio nezadovoljan arbitražom i u prva tri kola, posle gostovanja na Vračaru odustao je privremeno od komentarisanja odluka delilaca pravde (u međuvremenu i prijavljen disciplinskoj komisiji), ali posle 20. kola u kome su crno-beli savladali Slobodu potencirao je nekoliko detalja iz kojih se može zajključiti da je šampion po njegovom mišljenju oštećen:
"Svidelo se to nekome ili ne, ali ako korektnost sa moje strane znači ćutanje, onda ja na to ne pristajem. Protiv Slobode nam je u trećem minutu sviran nepostojeći ofsajd u šansi za gol, prema ocenama i svih relevantnih faktora, oštećeni smo i za penal posle prekršaja nad Škuletićem, a povrh svega u zapisnik posle utakmice uneto je da Branislav Trajković dobio žuti karton navodno zbog nedozvoljenog starta. Iako je on dobio karton prilikom proslave našeg gola?!“, požalio se Marko

Nikolić novinarima na današnjem treningu i dodao da više neće komentarisati suđenje jer mu prete kaznene mere.


S druge strane, šef struke Partizana usled žutog kartona Trajkovića ponovo se suočio sa kadrovskim problemima, pa za gostovanje OFK Beogradu pored standardnog štopera ne može da računa ni na Ninkovića, ni na Lazovića,
"Znamo da nas čeka još jedna teška utakmica i da će Romantičari protiv nas biti silno motivisani jer se bore za opstanak. Ali očekujem da tokom sedmice budu ukinute ili smanjene suspenzije za Trajkovića, a možda i Lazovića.“


Na novinarsku konstataciju da su sudije u prvih pet kola previdele dva penala za crno-bele (protiv Radničkog iz Niša i Slobode), a dosudile jedanasterac koji nije postojao (protiv kragujevačkog Radničkog), Nikolić je uzvratio:
„Sve ste lepo rekli i hvala vam na tome. Ja ništa ne bih dodao. Osim što bih apelovao i na medije da prenose stvarno šta se dešava. Posao igrača nije da se bave sporednim stvarima, klub će se njima baviti a navijači su sve to prepoznali i još ako mediji budu radili svoj posao onda imamo čistu situaciju da svako radi svoj posao.“


Na pitanje novinara da prokomenatriše dešavanja na nedavnom El klasiku, Nikolić je povukao paralelu sa gostovanjem Partizana na Vračaru.
"Naravno da sam gledao i videli ste koliko je bilo svega i svačega na terenu i sa kakvim oduševljenjem smo mi u Srbiji komentarisali utakmicu Reala i Barselone. Ona je sadržinski po broju golova, dinamici, pa i isključenjima, bila slična našem gostovanju na Vračaru. Ali mi to što se dešava u inostranstvu posmatramo kroz ružičaste naočare, a ono što se dešava kod nas kroz tamne“, rekao je Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online