Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 01.04.2014.
20:03
mozzartsport.com A

Nikolić: Partizan mora da misli i na navijače!

"Utisak o našoj igri je ostao nedorečen, nije obaveza da uvek damo još gol dva ili tri, ali moramo da stvorimo bar dve-tri izgledne situacije kad vodimo", podvukao je strateg crno-belih

Marko Nikolić
 

Zadovoljstvo zbog pete pobede u nizu, ali i blaga kritika na račun drugog poluvremena gostovanja na Karaburmi. Tako izgleda sažetak utakmice poslednjeg meča crno-belih iz ugla trenera Marka Nikolića, koga raduje novi trijumf, ali ne i kompletan odnos prema obavezama.
"Drago mi je zbog tri boda, koja smo opet osvojili bez primljenog gola, postigli smo dva, a mogli četiri ili pet. Moram da budem zadovoljan ozbiljnošću i taktičkom disciplinom. Žao mi je, međutim, publike, jer u drugom poluvremenu smo zadovoljili svoje apetite, ali ne i apetite gledalaca. Utisak o našoj igri je ostao nedorečen, a u budućnosti moramo da mislimo i na navijače. Nije obaveza da uvek damo još gol dva ili tri, ali moramo da stvorimo bar dve-tri izgledne situacije kad vodimo", podvukao je Nikolić.


Šef struke crno-belih osim dugačkog lanca pobeda zadovoljan je i činjenicom što će prvi put na raspolaganju imati kompletan igrački kadar za derbi sa Vojvodinom.
"Samo jednom ove sezone bilo smo u prilici da nastupimo kompletni, mada ni tad nismo računali na Ninkovića. Smatram da će nam povratak suspendovanih igrča (Trajković i Lazović) doneti stabilnost u polju i mogućnost rotacija prilikom izmena."
Kada je reč o narednom izazovu, Nikolić potencira da je Vojvodina jak tim iako je pretrpela kompletnu rekonstrukciju kako u stručnom, tako i u igračkom kadru.

Između ostalog i zbog činjenice što je upravo on napustio Karađorđe i sa sobom doveo trojicu ključnih igrača u Humsku.
Da li kod njih postoji neka vrsta barijere ili emocija zbog igranja protiv bivšeg kluba?
"Siguran sam da ne, to su profesionalci, iskusni igrači i jedva čekaju da počne utakmica. Ne volim predigre te vrste, koje su interesantne medijima. Čak postoji i nepisano pravilo da se protiv bivšeg kluba igrači pokažu u najboljem svetlu i nadam se da će tako biti i u subotu. A što se tiče današnje Vojvodine, ona se po kvalitetu previše ne razlikuje od one koju sam ja trenirao. Jedina razlika je u iskustvu. Mada, i danas tamo ima zrelih igrača poput Đurića, Pekarića, Jovanića, Alivodića i Lazara Veselinovića, ali i mladih Poletanovića, Gaćinovića, Radoje i supetalentovanog štopera Babića."


Da li bi nekog od njih Nikolić voleo da vidi na leto u Partizanu?
"Mnoge bih igrače voleo da vidim u Partizanovom dresu, ali su u Srbiji želje i mogućnosti često u raskoraku. Jedino ću reći da Vojvodina ima zanimljivih igrača, pred kojima je internacionalna perspektiva", zaključio je Nikolić.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online