Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 07.03.2014.
11:35
Beta A

Zvezda igra protiv Napretka, Partizan u Kragujevcu

Utakmicama 18. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, Crvena zvezda na svom terenu dočekuje Napredak, dok će Partizan u Kragujevcu igrati protiv Radničkog.

 

U subotu od 14 sati igraju Novi Pazar - Sloboda, Voždovac - Javor i Donji Srem - Jagodina, dok pola sata kasnije počinje duel u Kragujevcu između Radničkog i Partizana. Od 17 sati počinju mečevi Radnički Niš - Rada i Čukarički - OFK Beograd, dok sat vremena kasnije počinje utakmica Crvene zvezde i Napretka.

Poslednja utakmica 18. kola igra se u nedelju od 13 sati između Spartaka i Vojvodine.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju na svom terenu protiv Napretka i pobedom će pokušati da zadrže prvo mesto na tabeli. U ekipu Slaviše Stojanovića, koja je u prošlom kolu pobedila Jagodinu sa 2:0, vratiće se Miloš Ninković. Napredak je u prošlom kolu odigrao 3:3 sa Radničkim iz Kragujevca i želi dobar rezultat kako bi se učvrstio u sredini tabele. Zvezda je prva sa 38 bodova, a Napredak zauzima deveto mesto sa 21 bodom.

Fudbaleri Partizana u Kragujevcu protiv Radničkog žele da zabeleže drugu uzastopnu pobedu, kako bi ostali u trci za titulu sa Zvezdom. Partizan će biti oslabljen odsustvom Nikole Ninkovića, koji je suspendovan na četiri utakmice zbog crvenog kartona koji je dobio u prošlom kolu na utakmici protiv Radničkog iz Niša, koju su crno-beli dobili sa 2:1, upravo njegovim golom. Šestostruki uzastopni šampion Srbije trenutno je drugi na tabeli sa 37 bodova, dok je Radnički na 12. mestu sa 18 bodova.

Vojvodina igra u Subotici protiv Spartaka i pokušaće pobedom da zadrži treće mesto na tabeli. Novosađani su u prošlom kolu pobedili Voždovac i iskoristili poraz Jagodine, kojoj su preuzeli treće mesto. Spartak je odigrao 1:1 sa OFK Beogradom. Vojvodina je treća na tabeli sa 28 bodova, koliko ima i Čukarički,
a Spartak je osmi sa 22 boda. U "malom" gradskom derbiju, fudbaleri Čukaričkog na svom terenu igraju protiv OFK Beograda i pokušaće pobedom da ostanu u samom vrhu tabele. "Brđani" su u prošlom kolu, pobedom protiv Slobode, izbili na četvrto mesto, dok OFK zauzima 13. mesto sa 18 bodova.

Fudbaleri Rada će u Nišu protiv Radničkog pokušati da dođu do druge uzastopne pobede i ostanu u igri za opstanak u ligi. Ekipa Aleksandra Jankovića je u prošlom kolu pobedila Novi Pazar sa 1:0 i došla na 14 bodova, dva manje od pretposlednjeg Javora. Radnički je šesti na tabeli sa 25 bodova. Novi Pazar na svom terenu igra protiv Slobode i pokušaće da se iskupi za poraz iz prošlog kola, a neuspeh iz prošlog kola Voždovac će pokušati da nadoknadi protiv Javora na svom terenu. Donji Srem igra protiv Jagodine i potrebni su mu bodovi za opstanak u ligi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online