Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.03.2014.
10:39
Beta A

Zvezda dočekuje Radnički, Partizan na Vračaru sa Radom

Utakmicama 19. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnički iz Kragujevca, dok se na Vračaru igra gradski derbi između Rada i Partizana.

 

U subotu od 14.30 igraju se utakmice Jagodina - Voždovac, Javor - Spartak, Vojvodina - Čukarički, OFK Beograd - Novi Pazar i Sloboda - Radnički Niš, dok od 16.30 u Kruševcu počinje duel Napretka i Donjeg Srema. Od 17 sati sutra se igra utakmica Crvena zvezda - Radnički (KG), a poslednja utakmica 19. kola na programu je u nedelju od 14.30 između Rada i Partizana.

Fudbaleri Zvezde žele da nastave niz pobeda protiv Radničkog kako bi zadržali prvo mesto na tabeli. Ekipa iz Kragujevca, koju je napustio trener Radmilo Ivančević, pokušaće da ostvari dobar rezultat kako bi se izvukla iz opasne zone. Zvezda je prva na tabeli sa 41 bodom, dok je Radnički na 13. mestu sa 18 bodova i ima samo tri više od poslednjeplasiranog Rada. Crveno-beli su u prošlom kolu pobedili Napredak sa 4:1, a Radnički je izgubio od Partizana sa 0:5.

Fudbaleri Partizana igraju na stadionu Obilića na Vračaru protiv Rada i žele pobedu kako bi ostali u trci sa Zvezdom. Sa druge strane, Radu, koji je u poslednja dva kola osvojio četiri boda, potreban je dobar rezultat pošto se bori za opstanak u Super ligi. Šestostruki uzastopni šampion Srbije je drugi na tabeli sa 40 bodova, a Rad je poslednji sa 15 bodova. Čukarički u Novom Sadu igra protiv Vojvodine i pobedom želi da odbrani treće mesto na tabeli. Crno-beli imaju 31 bod, a Vojvodina na četvrtom mestu dva boda manje. Čukarički je u prošlom kolu pobedio OFK Beograd sa 1:0, a ekipa iz Novog sada je osvojila bod na gostovanju u Subotici protiv Spartaka, 1:1.

Jagodina na svom terenu igra protiv Voždovca i pokušaće da ostvari prvu pobedu u prolećnom delu prvenstva. Ekipa Mladena Dodića je u prošlom kolu odigrala nerešeno sa Donjim Sremom 1:1, a Voždovac je pobedio Javor sa 1:0. Jagodina je peta na tabeli sa 28 bodova, a Voždovac na devetom mestu ima šest manje. Novi Pazar igra u Beogradu protiv OFK i želi drugu uzastopnu pobedu kako bi ostao u gornjem delu tabele. Novi Pazar je u prošlom kolu pobedio Slobodu sa 2:1, a "romantičari" su izgubili od Čukaričkog sa 0:1. Novi Pazar je šesti na tabeli sa 28 bodova, koliko ima i Jagodina na petom mestu, dok OFK Beograd zauzima 12. mesto sa 18 bodova i među ekipama je koje se bore za opstanak.

Pretposlednji Javor na svom terenu igra protiv Spartaka i pokušaće dobrim rezultatom da se izvuče iz donjeg dela tabele, Sloboda igra na svom terenu protiv Radničkog iz Niša, a Napredak u Kruševcu protiv Donjeg Srema.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online