Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.12.2013.
12:56
BETA A

Zvezda igra sa Vojvodinom, Partizan gostuje Čukaričkom

Utakmicama 15. kola, predstojećeg vikenda, završava se takmičenje u jesenjem delu Super lige Srbije, derbi kola igra se u Beogradu između Crvene zvezde i Vojvodine, dok Partizan gostuje Čukaričkom.

Novi duel: Goran Gogić (Crvena zvezda) i Stojan Vranješ
 

U subotu od 13 sati igraju Napredak - Javor, Donji Srem - OFK Beograd, Voždovac - Sloboda, Spartak - Rad i Novi Pazar - Radnički Niš, dok dva sata kasnije počinje duel Čukaričkog i Partizana.

Utakmica Crvene zvezde i Vojvodine počinje u 17 sati, a poslednja utakmica 15. kola igra se u nedelju od 16 sati između Jagodine i Radničkog iz Kragujevca.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju na svom terenu protiv Vojvodine i pokušaće da joj se revanširaju za poraz u četvrtfinalu Kupa. Vojvodina je u sredu pobedila Zvezdu u Beogradu sa 3:1 i želi novu pobedu protiv ekipe Slaviše Stojanovića kako bi se vratila u vrh tabele. Obe ekipe pobedile su u prošlom kolu, Zvezda je bila bolja od OFK Beograda sa 2:1, a Vojvodina je savladala Napredak sa 3:1. Zvezda je druga na tabeli sa 29 bodova, a Vojvodina je četvrta sa pet bodova manje.

Lider prvenstva Partizan igra na Banovom brdu protiv Čukaričkog i pokušaće pobedom da ostane na prvom mestu na tabeli i osvoji titulu jesenjeg šampiona. Crno-beli u poslednjoj utakmici u sezoni žele da se iskupe za poraz u četvrtfinalu Kupa od Spartaka (0:2). Partizan je u prošlom prvenstvenom kolu pobedio Spartak sa 2:0, dok je Čukarički izgubio u Nišu od Radničkog sa 0:1.

Radnički iz Niša igra na gostovanju protiv Novog Pazara i pobedom će pokušati da zadrži treće mesto na tabeli. Ekipe na tabeli deli tri boda, Radnički ima 24, a Novi Pazar je sedmi sa 21 bodom. Četvrtoplasirana Jagodina želi da nastavi niz pobeda i u utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca na svom terenu. Jagodina u meč ulazi
posle plasmana u polufinale Kupa, pobedom protiv Donjeg Srema (4:1) i pobede u prošlom kolu nad Javorom (0:1), a Radnički posle pobede protiv Novog Pazara (2:0) u prvenstvu. Jagodina ima 24 boda, a klub iz Kragujevca zauzima 11. mesto sa 16
bodova.

Fudbaleri Rada igraju u Subotici protiv Spartaka i pokušace pobedom da se "odlepe" sa poslednjeg mesta na tabeli, Voždovac na svom terenu igra protiv Slobode, Donji Srem dočekuje OFK Beograd, a Napredak u Kruševcu igra sa Javorom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online