Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.11.2013.
11:08
BETA A

Zvezda igra protiv Rada, Partizan domaćin Donjem Sremu

Utakmicama 12. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a u gradskom derbiju na Vračaru igraće Rad i Crvena zvezda.

 

U subotu od 13.30 igraju se četiri utakmice: Radnički Kragujevac - Čukarički, Novi Pazar - Spartak, Radnički Niš - Voždovac i OFK Beograd - Jagodina. Dueli Partizan - Donji Srem i Sloboda - Napredak igraju se od 17 sati, dok sat kasnije počinje meč u Novom Sadu između Vojvodine i Javora.

Poslednja utakmica 12. kola igra se u nedelju od 13 sati između Rada i Crvene zvezde. Pošto je meč proglašen utakmicom visokog rizika, igraće se na stadionu Obilića na Vračaru, umesto na Banjici. Zvezda u taj meč ulazi ohrabrena pobedom u "večitom" derbiju od 1:0, kojom je zaostatak za vodećim Partizanom smanjila na bod. Sa druge strane, Rad želi dobar rezultat kako bi se "odlepo" sa dna tabele.
"Građevinari" su u prošlom kolu u Kruševcu pobedili Napredak sa 1:0. Crveno-beli su drugi na tabeli sa 20 bodova, a Rad je na pretposlednjem, 15. mestu sa 10 bodova.

Partizan na svom terenu igra protiv Donjeg Srema i želi da se iskupi za poraz u derbiju, ali i da pobedom zadrži prvo mesto na tabeli Super lige. Utakmica će se odigrati bez prisustva publike, pošto je stadion suspendovan zbog nereda koji su navijači Partizana izazvali tokom "večitog" derbija, kada su na više mesta zapalili vatru na južnoj tribini Zvezdinog stadiona. Takođe i Donji Srem je u prošlom kolu izgubio, od Radničkog iz Niša sa 1:0.

Šampion Srbije je prvi na tabeli sa 21 bodom, dok je Donji Srem poslednji sa sedam osvojenih bodova. Trećeplasirana Vojvodina igra na svom terenu protiv Javora i želi pobedu kako bi ostala u trci sa Partizanom i Zvezdom. Ekipa Marka
Nikolića je u prošlom kolu odigrala nerešno 2:2 sa Radničkim iz Kragujevca, dok je Javor na svom terenu izgubio od OFK Beograda sa 1:3. Vojvodina je treha na tabeli sa 20 bodova, koliko ima i Zvezda, a Javor je 12. mestu sa 12 bodova.

Radnički u Nišu igra protiv Voždovca i pokušaće pobedom da ostane u gornjem delu tabele. U prošlom kolu Radnički je pobedio Donji Srem sa 1:0, a Voždovac je istim rezultatom izgubio od Novog Pazara. Radnički je četvrti na tabeli sa 18 bodova, a Voždovac zauzima 10. mesto sa 13 bodova. U ostalim utakmicama Novi Pazar igra na svom terenu protiv Spartaka, OFK će na Karaburmi igrati protiv Jagodine, Radnički u Kragujevcu dočekuje Čukarički, a Sloboda u Užicu igra protiv Napretka.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online