Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 22.02.2014.
17:12
mozzartsport.com A

Partizanu poništen regularan gol?

''Odigrao sam ispod svakog nivoa, a ni ekipa nije bila na potrebnom nivou za pobedu'', samokritičan je Nikola Drinčić.

 

Kao pokisli izašli su fudbaleri Partizana iz svlačionice po završetku meča sa Novim Pazarom. Na njihovim licima bila je uočljivo razočaranje usled slabe igre i jednako lošeg rezultata na prolećnoj premijeri.


Možda bi sve bilo drugačije da je Petar Škuletić bio precizniji u finišu prvog ili da mu na kraju drugog poluvremena nije sviran prekšaj nad golmanom Budakovićem, posle kojeg je Andriji Živkoviću poništen gol.
"Upravo mi je Danko Lazović rekao da ga je zvao prijatelj koji je gledao utakmici u TV prenosu i objasnio da sam u toj situaciji bio metar od golmana. I ja sam imao taj osećaj, ali ne bih da komentarišem suđenje“, rekao je centarfor Partizana.

Novajlija iz Vojvodine u centru pažnje bio je i u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, kad je sa pet metara promašio šansu, iako je utisak da bi po Partizan bilo bolje da je umesto levom šutirao desnom nogom.
"Slažem se, ali nisam video igrača pored mene i da je to Saša Ilić. Plašio sam da mi ne ukliza“, odgovorio je Škuletić.


Ono što boli crno-bele je činjenica da su bili daleko lošiji nego na utakmicama pripremnog perioda.
"Što se tiče moje igre, odigrao sam ispod svakog nivoa, a ni ekipa nije bila na potrebnom nivou za pobedu. U drugom poluvremenu smo kontrolisali utakmicu, ne i koristili malobrojne šanse“, primetio je Nikola Drinčić.


Na konstataciju da bi Partizan od večeras mogao da izgubi prvo mesto i juri Crvenu zvezdu, iskusni vezista uzvraća:
"Šta da se radi, pred nama je još 14 utakmica, moramo da nastavimo da radimo na igri i popravimo stvari koje ne valjaju“.


Samokritičan je bio i Andrija Živković, koji na pitanje o kvalitetu terena ima potpuno drugačiji stav od trenera Marka Nikolića.
"Teren kao teren. Kakav nama, takav i njima. Jednostavno, nismo bili dovoljno dobri, mora to bolje za pobedu. Pre svega u realizaciji. Znali smo da je Novi Pazar teško gostovanje, ali opet nismo uspeli da osvojimo bodove“, rekao je mladi vezista.

POVEZANE VESTI

Subota 22.02.2014. 17:39
I da jeste regularan Partizan treba da napuni merzu protivnika u svakoj utakmici a ne da zavisi od jednog gola...jednostavno losa igra,da se ne lazemo.
Subota 22.02.2014. 19:40
hahah, kmee kmee po navici,ako sudija ne svira bar 2 penala ni Sopot ne bi pobedili, ma niste vi zvezda niti ćete biti,mi smo za vas GOSPODA u svakom smislu ! Puna vam usta ZVEZDE jer je najbolja. Zato mi vas i ne komentarišemo i ne pominjemo ime tog večito manjeg kluba :P
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online