Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 27.06.2014.
23:15
mozzartsport.com A

Partizan 3:3 sa Malmeom, Nikolića brinu štoperi!

Humanitarni meč između Partizana i Malmea pred 4.000 navijača u Humskoj završen rezultatom 3:3, iako su gosti gosti imali tri gola prednosti sredinom prvog poluvremena.

Danilo Pantić
 

Još su pripreme, jeste meč bez takmičarskog značaja i zatražiće u Humskoj opravdanje u teškim nogama i manjku motiva, ali test sa Maleom jasno je ogolio Partizanovu istinu da je ovom timu Marka Nikolića pothitno potreban kvalitetan štoper. A možda i dvojica - 3:3 (1:3).

Crno-beli su jednino početkom drugog poluvremena humanitarnog meča sa prvakom Švedske igrali dopadljiv, agresivan i fudbal za dušu publike, ali se to ispostavilo nedovoljnim da pokriju mnogobrojne propuste poslednje linije, ispoljene u uvodnom toku susreta. Bez Lazovića i Ninkovića (nisu bili u protokolu) i sa kombinovanom ekipom od prvog minuta, Partizan je pokazivao znake panike i umora, što su vešti Skandinavci lako kažnjavali, doduše uz obilatu pomoć Ostojića i Pauljevića.

Opravdanje se može tražiti u činjenici da je ekipa tek u desetom danu priprema, ali o tome kako su igrali Ostojić i Pauljević, a ništa bolje ni Trajković, ni Nemanja Petrović, najbolje svedoče reakcije Saše Ilića, koji je na klupi za rezerve u prvom poluvremenu poskakivao i uočljivo se nervirao što njegov tim trpi neviđenu blamažu.

Jedine svetle tačke crno-belih u prvom delu igre bili poletarci Andrija Živković i Danilo Pantić, kod kojih se videla mnogo veća želja nego kod drugih igrača da se rezultat poboljša. Upravo njih dvojica su i kreirali akciju kod jedinog gola crno-belih u prvih 45. minuta.


Jedini pravi fudbal, crno-beli su igrali od 46. do 65. minuta kad su na terenu bili mahom standardni prvotimci iz minule sezone. Iskustvo Saše Ilića i Nikole Drinčića pomoglo je domaćinu da ne doživi blamažu, a golovi Vojislava Stankovića i Saše Ilića ulepšali su prijatno veče u Humskoj i izmamili aplauze navijača. Ipak, kompletan utisak je takav da će Marko Nikolić, počev od sutrašnjeg boravka na Pohorju, morati dosta toga da dovede u red ne bi li sprečio da se slični propusti dogode i u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Partizan - Malme 3:3 (1:3)
Strelci: Pantić u 37, Vulićević u 49, Ilić u 90.minutu za Partizan, a Rozenberg u 3, Molins u 6, Ostojić u 24.autogol za Malme. Stadion: Partizana. Gledalaca: 4.000. Sudija: Milenko Vukadinović.
PARTIZAN: Lukač, Pauljević, Ostojić, Trajković, Petrović, Marković, Brašanac, A.Živković, Pantić, Škuletić, Fofana. Igrali su još: Ž.Živković,Vulićević, Stanković, Volkov, Drinčić, Ilić, Gulan, Luka, Grbić, Šaponjić, Bogosavac.
MALME: Olsen, Konča, E. Johanson, Helander, Rikardinjo, Rakip, Tern, Halsti, Molins, Erikson, Rozenberg. Igrali su još: Sibicki,P.Johanson, Hamnar, Petrović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online