Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 28.02.2014.
17:00
Beta A

Nikolić: Potrebno nam je više ludila u napadu

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas, uoči prvenstvene utakmice sa Radničkim iz Niša, da njegova ekipa mora da kontroliše stvari na terenu i da joj je potrebno "više ludila" u napadu.

Optimista: Marko Nikolić
 

"Partizan mora da bude taj koji kontroliše stvari na terenu, ali nam je potrebno i malo više 'ludila' u poslednjih 30 metara. Dobro smo radili ove nedelje, primetna je želja kod svih igrača da se utakmica odigra na kvalitetan način", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana sutra od 17 sati na svom terenu igraju protiv Radničkog iz Niša, utakmicu 17. kola Super lige Srbije. Crno-beli su posle prošlonedeljnog remija sa Novim Pazarom (0:0) prepustili prvo mesto na tabeli Crvenoj zvezdi, pa na drugom mestu imaju 34 boda, dok je Radnički četvrti na tabeli sa devet bodova manje.

"Radnički iz Niša je najiskusniji tim u ligi, ima najiskusnijeg trenera, nisu slučajno u vrhu. Ako taj tim nametne svoj ritam, može dobro da se snađe, ali ćemo mi pokušati da nametnemo svoj ritam i da podignemo samopouzdanje na maksimum", rekao je Nikolić.

On je istakao da neće biti mnogo izmena u timu, u odnosu na utakmicu sa Novim Pazarom, da je zdravstveno stanje dobro i da je jedino nastup napadača Danka Lazovića neizvestan.

"Ne spadam u trenere koji često menjaju i ne treba očekivati značajne promene", dodao je on.

Trener šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije rekao je da je njegovoj ekipi pobeda uvek imperativ i da u sutrašnjem meču mora dobro da čuva prekide.

"Igramo na domaćem terenu, znamo da su nam potrebna tri boda, ali klubu kao što je Partizan, tri boda su uvek imperativ. Atmosfera u timu je jako dobra i zdravstveno stanje je dobro. Ekipe koje trenira (Dragoljub) Bekvalac su uvek dobre u prekidima,a na nama je da te prekide svedemo na minimum", rekao je on.

Upitan da li ekipa oseća pritisak zbog toga što je sada druga na tabeli, Nikolić je rekao da je pritisak deo posla.

"Pritisak je uvek prisutan i kada je 10 bodova prednosti pa se odigra nerešeno, ceo klub je na nogama. Niko nema pravo da se opušta, svako mora da da sve od sebe. To je deo posla i ko ne ume da se nosi s tim, ne treba ni da bude tu", rekao je on.

"Želim da igramo dobar fudbal, da se bavimo svojim poslom. Ne postoji klub koji uvek pobeđuje. Ja taj pritisak ne osećam, ne želim da ga oseća nijedan igrač", dodao je Nikolić.

Partizan je uložio prigovor na suđenje u prošloj utakmici u Novom Pazaru, pošto mu je poništen gol u završnici utakmice. Odbor za analizu suđenja juče je saopštio da je sudija Ninoslav Spasić ispravno poništio gol Petra Škuletića. Partizan je bio ogorčen takvom ocenom i saopštio da se ne radi o "slučajnim greškama, već o unapred osmišljenom scenariju". Nikolić je rekao da je Odbor za analizu suđenja dao "simpatično objašnjenje".

"Klub je izdao saopštenje, zadovoljan sam tom reakcijom. Jedino mogu da kažem da je to simpatično objašnjenje svega što se dešavalo", rekao je Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online