Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 22.02.2014.
14:26
P. Živković - Vesti A

Partizan zaustavljen u Novom Pazaru!

Novi Pazar je nepremostiva prepreka za Partizan! Treći put uzastopno crno-beli ostavljaju bodove u Pazaru, koji će ih konačno zbiru možda koštati i osvajanja šampionske titule. Rezultatu ovog meča najviše su se obradovali fudbaleri Crvene zvezde, koji bi mogli da preuzmu lidersku poziciju na tabeli.

Loša partija: Darko Brašanac (desno)
 

Aktuelni prvak je jalovo napadao bunker domaćina, ali nije uspeo da pronađe pravo rešenje u situacijama kad je bio blizu postizanja gola... Više od utakmice pamtiće se atmosfera na stadionu, značajna podrška dve navijačke grupe, koju fudbaleri zbog svega prikazanog i nisu zaslužili. Kad za 90 minuta igre vidite samo jednu stopostotnu i dve poluprike, onda je jasno zbog čega stadioni u Srbiji izgledaju sablasno prazni.


Crno-beli su u prvih 25 minuta imali jalovu terensku inicijativu, dok su se momci iz Novog Pazara ograničili na polukontre koje im nisu donele ozbiljniju šansu pred golom Milana Lukača. Tek u poslednjih 15 minuta počela je da popušta koncetracija domaćih defanzivaca, pa su gosti iz Beograda propustili nekoliko prilika da postignu prvi gol. Prvo je Škuletić lepo asistirao Malbašiću, ali ovaj nije uspeo da pronađe Luku koji se nalazaio pred praznom mrežom. U 40. minutu Ilić je sjajno uposlio Predraga Luku, koji je iz izgledne situacije šutirao visoko preko gola. I onda u 45. minutu najbolja prilika. Malbašić i Brašanac su "izbacili" Škuletića oči u oči sa Budakovićem, ali je napadač Partizana reagovao kao početnik i poslao loptu visoko preko gola!


U drugom poluvremenu domaćin je zaigrao klasičan bunker, bez želje da prelaze na protivničku polovinu, sa jedinim zadatkom - da što više simuliraju i onemoguće regularan tok utakmice! U tome im je svestrano pomagao "arbitar" Ninoslav Spasić, očigledno nedorastao utakmici. Ali to je već priča o srpskom fudbalu... Svakako da neznanje Spasića nema nikakve veze sa igrom Partizana, sporom i bezidejnom u drugih 45 minuta, u kojoj se sve svodi na čekanje da čovek sa 37 godina reši pitanje pobednika! Saša Ilić je ovog puta bio nemoćan da timu obezbedi dobru situaciju, tačnije bilo kakvu šansu da savlada Budakovića. Možda je vredan pažnje bio udarac Aksentijevića u 87. minutu....

Novi Pazar - Partizan 0:0
Gradski stadion u Novom Pazaru. Gledalaca: 8.000. Sudija: Ninoslav Spasić (Surdulica).
NOVI PAZAR: Dudaković, Protić, Otašević, Mutavdžić (od 65. Rusmir), Stevanović, Obrovac, Sotirović (od 56. Pavlović), Kecap, Vuković, Ragipović, Arsenijević (od 90. Jevtović).
PARTIZAN: Lukač, Aksentijević, Volkov, Obradović, Trajković, Drinčić, Brašanac (od 68. Pantić), Luka (od 85. Grbić), Malbašić (od 78. A. Živković), Ilić, Škuletić.

 

POVEZANE VESTI

Subota 22.02.2014. 17:11
Da je VUK RAŠOVIĆ imao OVE IGRAČE prošetao bi se kroz prvenstvo . PARTIZAN TREBA DA VODE ISKLJUČIVO PARTIZANOVCI .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online