Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.01.2014.
10:45 >> 13:38h
BETA A

Partizan počeo pripreme, Nikolić ne želi prerano slavlje

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo sezone Super lige Srbije, a trener Marko Nikolić poručio je igračima da je dug put do odbrane šampionske titule.

 

"Istina je da smo uradili korektan posao u prelaznom roku, a u sportu je jedina istina na terenu. Tek smo na početku puta i ne bih voleo da se stvara svečarska atmosfera i da se slavi nešto što još nije osvojeno i zasluženo na terenu", rekao je Nikolić u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Na početku priprema Nikoliću se javio 31 igrač, među kojima su i zimska pojačanja Nikola Drinčić, Miroslav Vulićević, Petar Škuletić i Branislav Trajković. Prvog dana priprema za prolećni deo sezone, prvom timu priključena su dva igrača iz Teleoptika, Matija Ljujić i Dejan Georgijević. Partizan posle 15 kola vodi na tabeli Super lige, sa bodom više od "večitog" rivala Crvene zvezde.

"Mnogo je posla ispred nas, 15 utakmica, svi znamo koji je cilj i šta nam je činiti. Imamo jasan cilj za koji treba da živimo i da ga uz puno truda i ostvarimo", kazao je Nikolić.

Crno-beli će prvi deo priprema odraditi u Beogradu, od 21. januara do 1. februara biće u Antaliji, potom će se vratiti, a 5. februara ponovo će otputovati u Tursku.

Partizan će tokom prvog boravka u Antaliji odigrati tri utakmice, a tokom drugog četiri, uključujući i generalnu probu za prolećni deo sezone protiv ukrajinskog Šahtjora.

Potpredsednik Partizana Mile Jovičić rekao je da je uprava kluba dovođenjem novog trenera i kvalitetnih pojačanja uputila jasnu poruku da je osvajanje nove titule prioritet.

"Svi oni koji su u klubu kakav je Partizan nikada ne mogu biti zadovoljni onim što je učinjeno. Nošeni tom činjenicom, najuže rukovodstvo kluba je po završetku prvog dela sezone donelo važne odluke, da se dovedu novi trener i kvalitetni fudbaleri. Hteli smo da uputimo jasnu poruku celokupnoj sportskoj javnosti i navijačima da
osvajanje nove titule jeste prioritet, ali i još bolja igra i još veći iskorak u Evropi", rekao je Jovičić.

On je poručio igračima da do tih ciljeva mogu da dođu samo uz dobar rad i igru i apelovao da učine sve što je potrebno tokom priprema kako bi se to ostvarilo.

"Verujem da ćemo sve ove ciljeve i ambicije ostvariti i novo šampionsko slavlje zakazujem za maj", rekao je Jovičić.

Prvi čovek Partizana Dragan Đurić nije bio na okupljanju crno-belih, a potpredsednik Jovičić je naveo da je predsednik bio u Sportskom centru Teleoptik u ponedeljak ujutro, ali da je morao ranije da ode zbog obaveza.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online