Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.06.2014.
00:45
mozzartsport.com A

Nađ ostao bez posla, podrška Nikoliću!

Marko Nikolić nije dobio šira ovlašćenja, sve poslove iz prelaznog roka vodiće - Sekretarijat!?

Marko Nikolić
 

Partizan je ukinuo funkciju sportskog direktora! Kao što je i najavljeno, Albert Nađ neće nastaviti da obavlja ulogu koja mu je poverena pre godinu dana, jer mu je istekao ugovor, a tumačenjem onoga što su čelnici kluba iz Humske 1 saopštili posle sastanka Upravnog odbora može se zaključiti da je razlog rastanka sa nekadašnjim kapitenom - finansijske prirode.

Iako je svima jasno da između Nađa i pojedinih članova rukovodstva crno-belih postoji veliko neslaganje oko toga kako bi klub trebalo da funkcioniše u narednom periodu.
"Upravni odbor je doneo odluke o pristupanju realizaciji ranije usvojenog plana reorganizacije, racionalizacije i dugoročne finansijske konsolidacije. U tom okviru prihvaćen je predlog Sekretarijata da u budućem periodu funkcija sportskog direktora ostane upražnjena do isteka mandata ovog Upravnog odbora. Ta odluka je motivisana razlozima racionalizacije, smanjenja troškova i objedinjavanja poslova u okviru sportskog sektora kluba“, stoji u saopštenju Partizana objavljenom na zvaničnom sajtu kluba.

Posle dvočasovnog sastanka u prostorijama stadiona u Humsku 1, članovi Upravnog odbora nisu želeli da daju izjave za medije, ali je predsednik Dragan Đurić rekao da Albert Nađ ostaje u Partizanu, jer, kako je rekao „on je član Upravnog odbora“.
"Upravni odbor izrazio zahvalnost dosadašnjem sportskom direktoru Albertu Nađu na velikom doprinosu rezultatima kluba prethodnih godina, i izrazio uverenje da će, kao član Upravnog odbora, i dalje doprinositi svojim radom, iskustvom i znanjem budućim uspesima kluba“.

Ono što u saopštenju nije precizirano jeste najava da će poslovi u predstojećem prelaznom roku biti povereni šefu struke Marku Nikoliću, koji bi, prema saznanjima našeg portala trebalo da dobije ulogu tim-menadžera, ali.. Umesto toga, nad njim će visiti senka čelnika.
"Upravni odbor je ovlastio Sekretarijat kluba (predsednik Dragan Đurić, potpredsednici Mile Jovičić, Ratomir Babić i Duško Jovanović, kao i generalni sekretar Darko Grubor) da obavi sve poslove u prelaznom roku sa ciljem uspostavljanja finansijske stabilnosti i očuvanja neophodnog kvaliteta igračkog kadra. Izveštaj o proteklom prvenstvu i ostvarenim razultatima, kao i plan priprema podneo je trener prvog tima. Upravni odbor je usvojio izveštaj i izrazio uverenje da će predstojeći pripremni period i prelazni rok stvoriti uslove da se obezbede rezultati adekvatni ambicijama i ugledu kluba“, kaže se u saopštenju Partizana koji će od početka sledeće sedmice krenuti u opsežu primenu smanjenja broja radnih mesta, pa će nekoliko desetina zaposlenih na stadionu i u Sportskom centru Zemunelo dobiti otkaze. Sve pod plaštom smanjenja troškova...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online