Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 12.01.2014.
15:07
Vesti, mozzartsport.com A

Čović dogovorio probu sa Gašićem, pa okrivio novinare: Ovo je podmetačina!

Nastavak sage o probi koja se pretvorila u novu aferu na "Marakani".

 Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović
 

Posle emotivnog obraćanja Bratislava Gašića povodom činjenice da je njegov sin Milan došao na probu u Crvenu zvezdu, medijima su se obratili i zvaničnici crveno-belih - predsednik Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović, u nameri da ugase požar koji se razbuktao na Marakani.

Džajić novinarima: Možda hoćete da vodite politiku kluba? 

 

Tokom konferencije Nebojše Čovića u salu je ušetao i predsednk kluba Dragan Džajić - nervozan, prenosi "Mocart sport".

"Zašto odmah morate da mešate politiku? Da li bi moja ćerka mogla da ima probleme ako se sutra zaposli negde? Vrlo ste nekorektni, možda hoćete da vodite politiku kluba? Šta znači da Jović mora da bude priključen prvom timu? Kako mislite da sarađujemo? Evo, garantujem vam, kad Luka bude priključen seniorsakom sastavi, igraće stalno", rekao je Džajić.

Predsednik Zvezde se još malo dotakao "Afere Gašić".
"Zvali su me neki treneri da preporuče momke za probu, ali sad to neću da uradim".

"Mocart sport" prenosi da je Čović ušao u konferencijsku salu sa svežnjom dnevne štampe u rukama, primetno raspoložen da kritikuje novinare povodiom "Afere Gašić", iako je potpredsednik SNS javno poručio kako je baš sa potpredsednikom crveno-belih dogovorio ovaj aranžman.
„Ono što ste vi uradili je klasičan rad iza leđa. Podmetačina! Slušate razne priče po kafanama, dobijate informacije ispod tepiha. Kakve veze ima što je došlo na probu dete od 20 godina? Stigao je za džabe, a možda bi neki voleli da smo morali nešto da platimo. Taj dečko je ove prošao toplog zeca, kao što je svojevremeno moj sin Filip prolazio (u košarkaškom klubu, prim. au.)“, poručio je Čović.

Da li je normalno da momak koji nije imao dodirnih tačaka sa profesionalnim fudbalom dođe u klub?
"Sasvim normalno. Otkud vi znate da možda baš iz te situacije nećete pogoditi igrača koji će možda biti dobar profesionalac. Znate u koliko smo mi slučajeva to radili? U košarkaškom klubu je svake nedelje po deset anonimnih igrača na probi. Ako vi to ne znate, ne mogu da vam pomognem. Isto je i za fudbal i za kompletan sport, iako vi smatrate da je fudbal sport nad sportovima, verujte mi da nije".

Kako to da niko nije video njegov talenat do 20. godine?
"Ne radi se o talentu, već o tome da je dete došlo na probu i bilo na probi i u čemu je tu problem".

Koji je to fudbalski stručnjak preporučio Gašića?
"Došao je na probu u Crvenu zvezdu jer je to pitao njegov otac, kao svaki normalan otac da pita, da li njegov sin može da dođe na probu".

Čoviću se nisu svidela pisanja medija, između ostalih i "Mocart sporta", koji je apostrofirao da na početku ovih priprema nije bilo mesta u seniorskom pogonu za supertalentovanog omladinca Luku Jovića, a da se našlo za neke druge igrače.
"To su dve različite stvari. Možda mogu da pomislim da ste uzeli novac od Falija Ramadanija", pitanjem se obratio Čović, pogledavši u pravcu novinara.


"Odluka trenera je da je za Luku još rano. Imamo takve primere u košarci, kao što su Aleksandrov i Šekularac".

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.01.2014. 16:34
Čović je tip AMEBE koju ni priroda nije mogla da uništi od postanka sveta. Znači biće bez ikakvog morala i skrupula pa čak ni osnovnih ljudskih odlika.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online