Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170

Milan Gašić napustio svlačionicu Zvezde

Crvena zvezda je u petak počela pripreme za prolećnu polusezonu, a veliku pažnju javnosti je izazvao spisak igrača, odnosno ime Milana Gašića, sina gradonačelnika Kruševca.

 Fudbaleri Crvene zvezde na početku priprema za prolećnu polusezonu
 

Posle burne reakcije u medijima i preispitivanja po kom kriterijumu se ovaj mladi fudbaler našao u prvom timu vicešampiona Srbije, Bratislav Gašić je rekao danas da njegov sin Milan više neće biti na probi na "Marakani", da je ceo slučaj dobio političku konotaciju i da je danas napustio svlačionicu kluba.


Gašić, koji je potpredsednik Srpske napredne stranke, rekao je novinarima na parkingu ispred stadiona Zvezde, da se pre dva meseca dogovorio sa potpredsednikom fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojšom Čovićem da njegov sin Milan (19) dođe na probu.

"Istina je da sam se pre dva meseca video sa Nebojšom Čovićem i predložio mu da moj sin dođe na probu. Tako smo se dogovorili. Nismo tražili ni dinara, ni stanarinu, samo probu. Moram da zaštittim sina, jer je ovo dobilo sasvim drugačiju konotaciju - političku", rekao je Gašić, a preneo je "Mocart sport".


Mediji su špekulisali da je Milan neko vreme igrao za mlađe kategorije Trajala i Napretka i da je profesionalno igrao samo mali fudbal. Gašić je rekao da je njegov sin bio reprezentativac i da je prošao sve omladinske kategorije Napretka, da je školovan fudbaler i da nije igrao u balonu i na livadi. Dodao je da njegov sin nema ugovor, da ne želi da zauzme ničije mesto u timu i da je došao isključivo na probu.


On je istakao da predsednik SNS Aleksandar Vučić nije ništa znao o dolasku njegovog sina na probu u Zvezdu.

"Ja jako volim SNS, a Aleksandar Vučić o ovome nije znao ništa jer smatram da svemu ne bi trebalo davati političku konotaciju. Znam da je on čovek koji je najviše učinio da pomogne Crvenoj zvezdi. Zato mi je žao i zato ćemo mi danas da pođemo kući. Svoje dete mogu da izdržavam dok ne krene sa svojom biznisom ili bilo kakvom karijerom. Žao mi je i zbog njega", preneo je "Mondo" Gašićeve reči.


Kako navodi portal, mladi štoper je suznih očiju pred početak današnjeg treninga napustio svlačionicu crveno-belih.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.01.2014. 17:53
U celoj zajebanciji ceh je platio mladić zbog bolesnih očevih ambicija . Teško svakome kome je otac budala a dete mora da ga sluša bez pogovora .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online