Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 24.12.2013.
17:45
Beta A

Miroslav Vulićević potpisao za Partizan

Fudbalski klub Partizan predstavio je danas novo pojačanje, dosadašnjeg desnog beka Vojvodine Miroslava Vulićevića, sa kojim je potpisao troipogodišnji ugovor.

 Miroslav Vulićević i sportski direktor Partizana Albert Nađ
 

Vulićeviću je istekao ugovor sa Vojvodinom, pa je u Partizan došao kao slobodan igrač. On je prethodno u Vojvodini sarađivao s trenerom Markom Nikolićem koji je prošle nedelje na klupi Partizana zamenio Vuka Rašovića.

"Zahvaljujem se ljudima iz Partizana na velikoj želji da postanem njihov član. Radujem se nastavku saranje sa trenerom Nikolićem. Dolazim u najveći klub u Srbiji i jedino što mogu da obećam je da ću dati 100 odsto da Partizan ostane tu gde jeste", rekao je Vulićević novinarima na stadionu Partizana.


On je istakao da je imao ponude iz inostranstva, ali da se odlučio za Partizan zbog želje za titulama.

"Imao sam ponuda iz inostranstva, ali je Partizan bio najkonkretniji, najkorektniji. Neću da krijem, mi već dugo pričamo. Presudilo je to što svaki igrač želi da se okrene i da vidi da je u karijeri osvojio neki trofej. To se u Partizanu događa svake godine, tako da je to presudilo, kao i konstantno igranje u Evropi", rekao je Vulićević.

On je bio kapiten Vojvodine i nosio je dres sa brojem 22.

"Nosiću dres sa brojem četiri. Zna se šta u Partizanu znači 22 i ko ga nosi (kapiten Saša Ilić)", dodao je Vulićević.


Vulićević je karijeru počeo u ekipi Bane iz Raške, a igrao je još za Javor i Borač iz Čačka, a 2009. godine je prešao u Vojvodinu. On je drugo pojačanje Partizana otkako se završio jesenji deo prvenstva, pošto je pre njega u Humsku stigao Nikola Drinčić.

"Dobili smo jednog izuzetnog igrača i čoveka koji će nam doneti mnogo, pre svega mlađim igračima, iskustvo. O Miroslavu ne treba puno da trošim reči, o svemu što je za četiri godine uradio u Vojvodini. Nadam se da će sa tolikim i još većim uspehom nositi crno-beli dres i biti jedan od nosioca u prolećom delu", rekao je
sportski direktor Partizana Albert Nađ.


Nađ je najavio da će crno-beli u narednih nekoliko dana predstaviti i novo pojačanje.

POVEZANE VESTI

Utorak 24.12.2013. 18:19
NIŠTA POSEBNO . Ima u Partizanu boljih od Vulićevića ali u Partizanu uvek prednost imaju "dođoši" u odnosu na DECU PARTIZANA .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online