Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 09.01.2014.
20:43
Mozzart Sport A

Dogovor Partizana i Vojvodine: Škuletić potpisuje na četiri, Trajković na tri i po godine

Crno-beli u petak promovišu još dvojicu novajlija, prenosi "Mocart Sport"

Vraća se među crno-bele: Petar Škuletić

Partizan bi od petka trebalo da bude jači za Branislava Trajkovića i Petra Škuletića!

Ukoliko sve protekne prema najavama, štoper i centarfor Vojvodine će sutra biti predstavljeni kao novi igrači crno-belih, pošto su uprave novosadskog i beogradskog kluba postigle dogovor o njihovim transferima.

Crveno-beli sa Karađorđa su posle nekoliko dana pregovora odlučili da prihvate ponudu šampiona i ''u paketu'' puste dvojicu prvotimaca u Humsku 1, gde će se pridružiti doskorašnjem saigraču Miroslavu Vulićeviću i treneru Marku Nikoliću, koji je od prvog dana na funkciji šefa stručnog štaba insistirao na njihovom dolasku.

Trajković će predstavljati osveženje u jesenas oronuloj odbrani Partizana, gde bi na poziciji levog centralnog defanzivca trebalo da zameni Vojislava Stankovića, koji na leto postaje slobodan igrač. Iako ga je želela turska Antalija, a on postavio kao prioritet odlazak u inostranstvo, na kraju se, ipak, opredelio za nastavak saradnje sa doskorašnjim trenerom.

Istim putem će i Škuletić, koji se, zapravo vraća, u Humsku 1, koju je kao igrač Teleoptika napustio 2009. da bi se dokazivao u austrijskom Lincu, Zeti, Vojviodini i Radničkom iz Niša.


"Klubovi se dogovorili, očekujem da u toku sutrašnjeg dana usledi realizacija transfera. Škuletić će potpisati na četiri godine, a Trajković na tri i po godine. Na taj način pokazujemo ozbiljnost u nastojanju da formiramo kostur ekipe koja će duži period igrati zajedno, ne samo tokom prolećne sezone. Imali smo dovoljno vremena tokom jeseni da pripremimo ove poslove, siguran sam, kao i trener Nikolić, da će Branislav i Petar biti odgovarajuća pojačanja za Partizan“, izvestio je za MOZZART Sport, Albert Nađ, sportski direktor crno-belih.

Dolaskom Škuletića ne završava se potraga za napadačima.


„Bez obzira na povredu Nemanje Kojića, od ranije smo rekli kako su nam potrebna dvojica napadača. Petar će biti prvi, a sad se okrećemo drugim rešenjima, pošto je Andres Rios, koji je bio prioritet, potpisao za Ameriku. Povoljna je okolnost što se Ismail Beko Fofana zdrav vratio u Beograd i bez smetnji počeo da trenira“, dodao je Nađ.

Pripreme Partizana za drugi deo prvenstva počinju 13. januara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online