Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Četvrtak 05.12.2013.
15:10
mozzartsport.com, B92 A

Rasulo u svlačionici Crvene zvezde!

Atmosfera u Zvezdinoj svlačionici je očajna. Trener Slaviša Stojanović i sinoć i jutros u društvu predsednika Dragana Džajića galamio na igrače. Iskusni levi bek Nikola Mijailović isprozivao saigrače koji su pokvarili atmosferu u ekipi, prenosi "Mocart sport".

 Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović
 

Opšte rasulo u svlačionici Crvene zvezde. Na sve probleme sa kojima je ekipa bila suočena u prethodnom periodu se nadovezao debakl protiv Vojvodine na Marakani, što je očigledno bila kap koja je prelila čašu i inicijalna kapisla za eksploziju nezadovoljstva u svlačionici.

Prokuvao je i poslovično mirni trener Slaviša Stojanović i načisto podivljao posle meča sipajući kritike na račun svojih izabranika. U maniru Valtera Zenge kog kojeg je često svlačionica znala da se “puši” posle izliva besa i nervoze, Stojanović je mnogima od prvotimaca sasuo u lice šta misli o njima i digao galamu od koje su odjekivali hodnici ispred svlačionice. Atipično ponašanje slovenačkog stručnjaka je nastavljeno i jutros posle treninga kada je u prisustvu predsednika Dragana Džajića opet grmeo na igrače, tražeći od njih da pokažu dostojanstvo, požrtvovanje i poprave odnos prema dresu kluba. Glas je podiglo i nekoliko iskusnijih prvotimaca u ekipi koji su mlađim kolegama održali lekciju na temu: Nositi dres Crvene zvezde.


Situacija u Zvezdinoj svlačionici je kao da je u nju pala bomba o čemu svedoče i reči iskusnog Nikole Mijailovića, jednog od najuticajnijih fudbalera u ekipi. Iako je do sada izbegavao da daje izjave, Mijailoviću je prekiplo posle jučerašnjeg debakla i obrušio se na “dezertere” koji su prethodnih dana tražili ili najavljivali raskid ugovora, optužujući da su poptuno narušili atomsferu unutar ekipe.
“Igrači za koje smo ginuli i borili se za njihova prava zabili su nam nož u leđa u najvažnijem delu polusezone. Danima se u svlačionici govori o novcu, raskidima ugovora i lictira ko će sledeći tužiti Zvezdu. Ne osuđujem nijednog svog 'saigrača' zato što traži svoj novac, samo mi je žao što su izabrali katastrofalan trenutak. Morali su da budu svesni posledica na svoje saigrače u svlačionici. Atmosfera je sada užasna, umesto o Vojvodini i duploj kruni, danima se govori o njihovim mogućim angažmanima. Izvinjavam se, verovatno su bili zadovoljniji, igrali u “većim” klubovima i zarađivali više novca nego u Zvezdi“, rekao je Mijailović za B92.


Iskusni defanzivac smatra ciljm, osvajanje titule šampiona, nije nedostižan.
“Sportski direktor ovo gleda već mesecima i žao mi je što nije sprečio krizu na vreme. Iz Zvezde otići neću bez obzira što će ova moja izjava zasmetati mnogima. Tu sam do kraja, a sve ovo što se događa neće nas omesti u krajnjem cilju, a to je titula prvaka. Uostalom, ekipa koja je svim srcem tu samo je jača, pa makar nas ostalo samo 11. Ne skidam odgovornost sa sebe, ali ovo je pravi primer kako na izgled male stvari prave veliki problem. Nadam se da će ovaj moj istup, jedan od retkih u javnosti, značiti početak rešavanja svih problema u klubu“, dodao je Mijailović u razgovoru za B92.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.12.2013. 17:23
Bravo za Mijailovica, nek im je rekao.. Smucili su mi se vise igraci poput Vesovica koji kao jedva sastavljaju kraj s krajem, pa se ispostavi da mu je ove godine isplaceno 110 000 evra od ugovorom obaveznih 120 000 evra.. I onda tuzi klub za dugove od pre dve godine, i to samo i jedino iz razloga da bi imao ciste papire pred prelazni rok i da bi sto vise para dobio u nekom drugom klubu(jer bi dosao kao slobodan igrac).. A to sto su ga u Zvezdi trpeli 3 godine, sto da nije igrao u Zvezdi niko za njega ne bi ni cuo itd, to nema veze.. To sto je Zvezda mogla da uzme preko potrebnih 700-800 000 evra za njega i da isplati njegove sadasnje saigrace takodje je nebitno.. Nula od coveka..
Četvrtak 05.12.2013. 17:33
LOPOV koji je ojadio ZVEZDU ulazi u svlačionicu i priča igračima o "ljubavi prema zvezdinom dresu". Koliko su igrači dužni zbog "kašnjenja" plata da li imaju za hranu , stan za život to LOPOVA NE ZANIMA . Igrači lako na sudu dobijaju RASKID UGOVORA JER SU DOKAZANO PREVARENI A BANDA LOPOVSKA ( DŽAJIĆ . KOKEZA , STOJANOVIĆ , TONČEV , ČOVIĆ ) TE MLADIĆE NAZIVA IZDAJNICIMA . STRAŠNO . TERAJU TE MLADIĆE DO IZNEMOGLOSTI I BEZ MILOSTI ZA NJIHOVE ŽIVOTNE PROBLEME . KAKO RADE TAKO IM SE I VRAĆA .
Petak 06.12.2013. 06:48
ukinuti zvezdu i partizan,legla lopovluka....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online