Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Četvrtak 05.12.2013.
15:10
mozzartsport.com, B92 A
Atmosfera u Zvezdinoj svlačionici je očajna. Trener Slaviša Stojanović i sinoć i jutros u društvu predsednika Dragana Džajića galamio na igrače. Iskusni levi bek Nikola Mijailović isprozivao saigrače koji su pokvarili atmosferu u ekipi, prenosi "Mocart sport".
Četvrtak 05.12.2013.17:23
Bravo za Mijailovica, nek im je rekao.. Smucili su mi se vise igraci poput Vesovica koji kao jedva sastavljaju kraj s krajem, pa se ispostavi da mu je ove godine isplaceno 110 000 evra od ugovorom obaveznih 120 000 evra.. I onda tuzi klub za dugove od pre dve godine, i to samo i jedino iz razloga da bi imao ciste papire pred prelazni rok i da bi sto vise para dobio u nekom drugom klubu(jer bi dosao kao slobodan igrac).. A to sto su ga u Zvezdi trpeli 3 godine, sto da nije igrao u Zvezdi niko za njega ne bi ni cuo itd, to nema veze.. To sto je Zvezda mogla da uzme preko potrebnih 700-800 000 evra za njega i da isplati njegove sadasnje saigrace takodje je nebitno.. Nula od coveka..
Četvrtak 05.12.2013.18:03
TI veze nemaš šta se u "tvom" klubu dešava . Pitaj nekoga ko zna dešavanja da ti kaže da se tom MIJAILOVIĆU NE DUGUJE NI DINAR samim tim on je uz klub . Vešović traži dug od pre dve godine ? Da li ti znaš šta pišeš ? DUG POSTOJI ILI NE POSTOJI . VEŠOVIĆ NIJE KRIV ŠTO SU PROŠLE "SAMO" DVE GODINE OD KADA JE TREBAO DA BUDE ISPLAĆEN . Zamisli sebe da ti neko duguje 100 000 € i da je prošlo samo dve godine od roka kada je trebao da ti vrati . Ti bi rekao nema veze vratiće nekada ? Ne pominjem ti recimo mogućnost POVREDE BILO KOG IGRAČA NE DAJ BOŽE . ŠTA BI TEK TAJ MUČENIK MOGAO TADA DA OČEKUJE NE SMEM NI DA POMISLIM . OVO NIJE NAVIJAČKI KOMENTAR NEGO ČISTO LJUDSKI I NE ODNOSI SE SAMO NA ZVEZDU .
Četvrtak 05.12.2013.18:30
Evo ovaj put cu da ispadnem glup i da se jos jednom upustim u polemiku s tobom, posto me tvoja iskompleksiranost i gluposti o kojima pises nevidjeno zabavljaju.. Prvo uzmimo primer KK Partizan, i tim igracima se duguje i oni mogu da se povrede, plus zaradjuju manje para(tj trebalo bi da zaradjuju manje para) od fudbalera Zvezde, pa samim tim im je novac svakako bitniji nego fudbalerima.. I zasto oni npr sad pred odlucujuce utakmice u Evroligi ne traze raskid ugovora? Zato sto imaju razumevanja iako im ista uprava koja je sa njima potpisala ugovore... A u FK CZV je situacija sledeca.. Od letos nije isplacena samo decembarska plata fudbalerima(to pouzdano znam, preko jednog prijatelja sam..
Četvrtak 05.12.2013.18:35
... upoznao Luku Milunovica).. iz tog razloga se Mijailovicu nista ne duguje(jer je on letos dosao) tako da to sto ti pises je izuzetno smesno i u isti mah totalna glupost i neistina.. I Vesovicu od ove godine nije legla samo decembarska plata... Tako da on nema egzistencijalnih problema(sa 110 000 evra za manje od godinu dana u Srbiji moze raskosno i raskalasano da se zivi i da se pritom izdrzava uza porodica, to je 10 000 evra mesecno)... Vesovic je kriv zato sto je mogao da ode prosle zime zbog duga, letos takodje, ali ne njemu je bilo jasno da ce dobijati pare ove godine, jer je Gasprom stavio posebnu odredbu u novi ugovor sa FKCZV po kome svih 4.2 miliona evra koje uplate godisnje..
Četvrtak 05.12.2013.18:40
.. mora da se potrosi na plate igraca i kupovinu istih.. Tako da je Vesovic sacekao da postane standardan(da ode Mikic i da odigra pola sezone), da poveca sebi vrednost, da se za njega cuje i da sebi obezbedi bolji ugovor u inostranstvu i onda "na vreme'' podneo zahtev arbitraznoj komisiji da bi se slucaj zavrsio pre 1.1.2014. i da bi pocetak prelaznog roka docekao sa cistim papirima.. Njegova je namera jasna, da klub koji ga je afirmisao ostavi bez ikakve novcane nadoknade za njegov transfer(a mogao je recimo da trazi da se od njegove prodaje namiri dug prema njemu, to se stavi u ugovor i novi klub mu to isplati, kao sto su to uradili letos Milivojevic i Spajic) i da sebi obezbedi..
Četvrtak 05.12.2013.18:45
... finansijski sto jaci ugovor.. Znaci, da ti prevedem, boli njega dupe za tih 100 000 evra(svestan je da ce kad tad morati da mu plate) i interesuju ga samo onih 300 000 evra koliko na zapadu Evrope moze minimum po sezoni da zaradi osrednji igrac njegovih mogucnosti.. Ja sam se potrudio da ti odgovorim na svako pitanje, sad ti budi covek pa odgovori sto ti uporno govoris o stvarima sa kojim nisi dovoljno upoznat, jel te to Vujosevic naucio da mrzis Zvezdu ili je neki drugi razlog te mrznje?
Četvrtak 05.12.2013.18:51
I ti ja znamo da iza Vešovića stoji RAJO BOŽOVIĆ . Dakle u celoj priči taj isti Vešović se pita kao ja ili ti . Inače u Zvezdi odlično znaju ko je RAJO BOŽOVIĆ I DA NIJE UPUTNO ZEZATI SE SA NJIM .
Četvrtak 05.12.2013.19:01
Rajo Bozovic je iza Vesovica stajao i prethodne 3 godine koliko je u Zvezdi koliko znam i prve 2 godine su se zezali s njim, pa nikom nista, tako da mi nije jasna ta tvoja konstatacija(sad mozda ja nisam upucen, mozda je on postao opasan kriminalac bas ove godine, ne pratim to).. A naravno da se taj Vesovic pita, on licno mora da podnese tuzbu, sad vrvt je bilo po nalogu tog Bozovica, ali mogao je da kaze ne... Pa jednom Daudi je menadzer savetovao da trazi raskid ugovora posle provedena 3 meseca u Zvezdi, pa je ovaj odbio.. A sta on zna o ljubavi prema Zvezdi, nista, ali je covek ocigledno.. I hoces li mi odgovoriti?
Četvrtak 05.12.2013.18:45
SAMO si jednu "sitnicu" prevideo . U KK Partizan se dolazi sa saznanjem da će plate kasniti nema "aviona i kamiona" pre potpisivanja ugovora . Zna SE DA SE STRANCIMA isplaćuje pre nego našima . To je tako ali ne RADI SE IZA LEĐA . ONO ŠTO JE JOŠ BITNIJE NE MOGU SE UPOREĐIVATI INTELEKTUALNO KOŠARKAŠI I FUDBALERI . MNOGO košarkaša je fakultetski obrazovano dok je mnogo fudbalera funkcionalno nepismeno . Košarku mogu da igraju igrači sa visokim stepenom inteligencije jer napad traje 24 sekunda dakle traži brzo razmišljanje i brze odluke . To u fudbalu NE POSTOJI . SVE OVO NE PIŠEM KAO NAVIJAČ PARTIZANA JER ISTU MUKU IMAJU SVI KLUBOVI . OBEĆAVA SE VIŠE NEGO ŠTO MOŽE DA SE ISPOŠTUJE . TO NE IDE .
Četvrtak 05.12.2013.19:05
Cekaj, nije valjda da milis da neko u situaciji kad CZV duguje 45 000 000 evra misli da ce mu se plata isplacivati svakog 1. u mesecu? Pa koliko god glupi bili ti igraci jasno je i njima kad para nema da nema.. I samim tim sto su kosarkasi pametniji oni bi pre trebali da dodju na ideju da zatraze raskid ugovora i da imaju ciste papire i na taj nacin odu u finansijski boljestojeci klub i da lakse zanemare srce.. Ali ne radi se tu o tome ko je koliko inteligentan(istina je da su uglavnom kosarkasi pametniji, ali to nije pravilo) vec koliko je ko covek..
Četvrtak 05.12.2013.19:18
Vidiš ovako . Košarkaši koji ove godine igraju u PARTIZANU ILI ZVEZDI igraju EVROLIGU SAMIM TIM NJIHOVA CENA RASTE I NJIH PRATE SKAUTI IZ KLUBOVA KOJI IMAJU PARE . U našem fudbalu igra se jajarska liga u EVROPI NE POSTOJIMO i samim tim ni fudbaleri nemaju ozbiljni cenu ni interesovanje za njih . O tome šta ti klinci mislim na fudbalere misle o sebi i koliko oni misle da vrede to je za psihijatre .
Četvrtak 05.12.2013.19:31
Dobro si napisao to za Evroligu itd.. Znaci iz toga sledi da kada bi npr Bogdanovic, Milosavljevic trazili raskid ugovora kao sto to rade Vesovic, Mladenovic itd, ta dvojica iz KK Partizan bi presla u evroligaske klubove za ozbiljnu svotu novca vrvt za 3-4 puta vecu platu od one koja im je obecana u Partizanu.. Dok kod fudbalera Zvezde to nije slucaj, mogu oni dobiti nesto vecu platu, mozda i duplo vecu, ali obzirom na njihovo "umece" tu ce platu brzo da im skresu ili da ih gurnu u neku trecu ligu da igraju za manje pare(a takve klauzule stavlja vecina ekipa u Evropi).. E to je glupost, bez obzira sto nam je fudbal tu gde jeste, pogledaj primere Milivojevica i Spajica.. A onda ovih pobegulja
Četvrtak 05.12.2013.19:35
Prva dvojica su ostali bez obzira na dugove, zbog ljubavi prema klubu(kao sto to cine kosarkasi Partizana, na tome im skidam kapu) i doneli svom klubu za nase uslove ozbiljan novac(1.5 i 2.5 milona evra) i sada imaju platu pretpostavljam Milivojevic oko 500 000 godisnje(ako Mitrovic ima 600 000)-nasparam 150 000 u Zvezdi, a Spajic negde oko 300 000-24 000 u Zvezdi.. Tj nije stvar u jajarskoj ligi i nedostatku skauta(jer se oni koji vrede uvek prodaju) vec u jajarskim igracima.. Da je trazio Vesovic raskid pre godinu dana niko mu nista ne bi rekao(niti bi na to imao pravo), ali posle godinu dana u kojoj je isplacivan to je nemoralno..
Četvrtak 05.12.2013.17:33
LOPOV koji je ojadio ZVEZDU ulazi u svlačionicu i priča igračima o "ljubavi prema zvezdinom dresu". Koliko su igrači dužni zbog "kašnjenja" plata da li imaju za hranu , stan za život to LOPOVA NE ZANIMA . Igrači lako na sudu dobijaju RASKID UGOVORA JER SU DOKAZANO PREVARENI A BANDA LOPOVSKA ( DŽAJIĆ . KOKEZA , STOJANOVIĆ , TONČEV , ČOVIĆ ) TE MLADIĆE NAZIVA IZDAJNICIMA . STRAŠNO . TERAJU TE MLADIĆE DO IZNEMOGLOSTI I BEZ MILOSTI ZA NJIHOVE ŽIVOTNE PROBLEME . KAKO RADE TAKO IM SE I VRAĆA .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)