Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 26.10.2013.
19:16
P. Živković - Vesti A

Partizan posrće: Trujićeva slatka osveta

Partizan je nastavio rasprodaju bodova u Humskoj. Posle Javora, crno-beli nisu uspeli da savladaju ni kruševački Napredak.

Sačuvao bod: Predrag Luka
 

Mnogo puta u ovoj sezoni je viđeno i rečeno da Partizan ima mnogo problema sa napadačima, jer Fofana i Kojić igraju ispod proseka, a Vuk Rašović nema alternativu za njih dvojicu! A, tokom leta klub se odrekao Nikole Trujića, koji je potpisao ugovor sa Napretkom, i na ovoj utakmicu pokazao čelnicima crno-belih da su pogrešili. Kruševljani su bili vrlo blizu osvajanja sva tri boda, ali je šut iz očaja Predraga Luke sačuvao makar jedan bod lideru u prvenstvu. Rezultat u Humskoj nije iznenađenje, jer Partizan igra veoma promenljvo, sa jako skromnim igračkim kadrom u odnosu na minule sezone.


Crno-beli su u prvom poluvremenu imali inicijativu, odigrali su i nekoliko lepih akcija, ali je završnica bila očajna. U prvih pet minuta Ninković je dva puta mogao i morao bolje da reaguje, spetljao se zbog viška poteza... Isti igrač je u 10. minutu servirao odličnu priliku Fofani, ali je posle njegovog udarca lopta očešala prečku i otišla preko gola. Miloš Jojić je četiri minuta kasnije dobio neočekivani poklon od Regana, krenuo je sam prema Krznariću, a šutirao je kao početnik sa desetak metara... Napredak se od starta nije branio, napadali su gol Stojkovića, ali u prvom poluvremenu nisu uspevali da ozbiljnije ugroze mrežu Stojkovića. Vredan pažnje bio je jedino pokušaj Bojića u finišu prvog dela.


Drugo poluvreme je tek počelo, a Stojković je morao da vadi loptu iz gola. Trujić je lako dobio duel sa očajnim Živkovićem, prevario je golmana Partizana i rutinski poslao loptu u mrežu. Mogli su gosti da reše meč u 62. minutu. Činilo se da su Trujić i Milosavljević u ofsajdu, ali je sudija dozvolio da se akcija nastavi. Milosavljević je ostao sam na pet metara od Stojkovića, ali je golman Partizana uspeo da odrani. Od tog trenutka ređaju se šanse pred golom Krznarić, Ilić je šutirao pored gola, Kojić je pogodio prečku, Kojić reklamu iza gola... A, onda u 90. minutu Jojić je imao prilikun da Partizanu donese pobedu, šutirao je precizno, lopta se na njegovu žalost odbila od stative...

Partizan - Napredak 1:1 (0:0)
Strelci: Luka u 88. za Partizan, a Trujić u 47. minutu za Napredak. Stadion Partizana. Gledalaca: 5.000. Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik).
PARTIZAN: Stojković, M. Živković, Volkov, Obradović, Stanković, Petrović (od 49. Kojić) Đemba Đemba, Ilić, Jojić, Ninković (od 63. Luka), Fofana (od 74. Grbić).
NAPREDAK: Krznarić, B. Milošević, Bojić, Gavrić (od 90. Kostić), Trujić (od 74. Bajić), Cvetković, Mirosavljević, Regan, N. Milošević (od 70. Frimpong), Koković, Udovičić.
 

POVEZANE VESTI

Subota 26.10.2013. 19:56
Partizan pogotovo i Zvezda da nemaju sudski naklon bili bi u drugom delu tabele.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online