Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 18.09.2013.
19:47
BETA A

Stojanović: Ne možemo preko noći da stignemo Partizan!

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Slaviša Stojanović rekao je danas da je veruje da će njegovi igrači uspeti da nadoknade zaostatak za Partizanom u Super ligi Srbije, i dodao da je svestan da do toga "neće doći preko noći".

Ima vremena: Slaviša Stojanović
 

"Ubeđen sam da imamo kvalitet za najviše domete, ali ništa ne može da se desi preko noći. Uostalom, odigrano je tek pet kola, ostalo je još 25, i sada je suviše rano za neki presek. Još ni polusezona nije gotova", kazao je Stojanović, a prenosi klupski sajt.

Crvena zvezda nakon pet kola u Superligi ima 10 bodova i nalazi se na deobi trećeg mesta, dok su Partizan i Čukarički prvi sa po 13. Crveno-beli su u nedelju na svom stadionu remizirali sa Donjim Sremom 2:2, a Stojanović je rekao da nije zadovoljan rezultatom, kao i da u sledećoj utakmici od svojih igrača očekuje da pokažu reakciju na taj mecc.

"U nedelju smo pred 40 hiljada navijača, u fenomenalnom ambijentu imali idealnu priliku da pokažemo zrelost i ozbiljnost, međutim nismo, i veoma sam nezadovoljan time. Nismo imali dogovor da se povučemo, već smo u poluvremenu pričali da izađemo da damo drugi i treći gol", kazao je Stojanović.

"Očekujem da već u narednom duelu pokažu reakciju, ali očekivanja su jedno, a realnost nešto drugo", dodao je on.

Nakon utakmice sa Donjim Sremom, fudbaler Miloš Ninković je rekao da nikada u karijeri nije video ekipu u koju se uvuče toliko straha nakon što primi gol, a Stojanović je kazao da se slaže sa izjavom veznog igrača.

"Na tome treba mnogo da se radi, jer je to problem psihičke prirode. Strah može da nadvlada samopouzdanje, a samopouzdanje se stiče pobedama", rekao je šef stručnog štaba crveno-belih.

Stojanović je kazao da ne postoji velika razlika između timova u Super ligi i dodao da da je zato potrebno svakom protivniku pristupiti maksimalno ozbiljno.

"Donji Srem je na papiru bio autsajder, pa smo se opekli. Ne treba nam bolja opomena. Teren je jedino merilo. Mislim da svaki tim ima nekolicinu odličnih i iskusnih fudbalera, da svi vredno treniraju i da je liga ujednačena. Zbog toga svaku utakmicu smatram podjednako važnom, i idem korak po korak", kazao je Stojanović.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.09.2013. 21:01
Ne možete preko noći da stignete Partizan ali zato mozete do godine. Onda kada liga pocne od ponovo tada cete duse valja stici sve ekipe jedino sto ce pisati na toj tabeli su "krompiri" !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online