Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 05.08.2013.
11:50
mozzartsport.com A

Mitrović: Uželeo sam se Humske, ostajem do kraja kvalifikacija

Partizan je dočekao Aleksandra Mitrovića. Posle završnog evropskog susreta prošle godine (Rubin) i još tri na početku letnjih kvalifikacija za Ligu šampiona (dvomeč sa Širakom i gostovanje u Razgradu) konačno crno-beli računaju na prvog strelca ekipe, oslanjaju se na njegov kvalitet, samopouzdanje ogromno poput Topčiderskog brda, naraslo osvajanjem zlatne medalje na EP za omladince i nadaju se da će sve što je radio minulih dana na reprezentativnom ponoviti i na klupskom planu, prenosi "Mocart sport".

 Aleksandar Mitrović sa novom frizurom
 

Suspenzija UEFA je istekla, vraća se miljenik "grobara" na teren, verovatno u prelomnoj utakmici sezone, protiv Ludogoreca (utorak, 20.45).

"Možda sam nedostajao ekipi u pojedinim trenucima, ali momci su i bez mene odradili dobar posao, uopšte 1:2 nije loš rezultat sa gostovanja. Prema onome što sam video u TV prenosu, više nam leži Ludogorec nego Širak, imamo povoljan rezulat i daćemo sve od sebe da prođemo dalje. Budemo li od početka igralo jako, imamo velike šanse", dobro je raspoložen napadač crno-belih.

Još dok je sa "orlićima" visoko leteo po Litvaniji pričalo se o njegovom eventualnom transferu u Anderleht, ali sjajni napadač uverava da "grobari" nemaju razloga da sumnjaju u njegovu posvećenost Partizanu.
"Uželeo sam se našeg stadiona u Humskoj, očekujem krcate tribine, a mi moramo da budemo napadački orijentisani i agresivni od početka. Što se mog mogućeg odlaska tiče, ni sa kim nisam na tu temu pričao, ne opterećujem se, jer ima ljudi koji brinu o tome. Rekao sam da ću ostati u Partizanu do kraja kvalifikacija. Za kasnije - videćemo".

Mada će pogledi navijača mahom biti upereni ka "broju 45", Aleksandar Mitrović izdvaja kolektivni interes ispred ličnog.
"Neću da obećam ni gol, ni asistenciju. Ne spremam ni novi imidž, igraću sa ovom frizurom u utorak, a ako prođemo Ludogorec, onda ću za poslednje kolo promovisati nešto drugačije", nasmejao se Mitović, uz pojašnjenje da 25 tufni na glavi zapravo simbolizuje 25 titula Partizana.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 05.08.2013. 17:14
То Митре,зачепи уста недобронамерницима који те "продају" месецима!бићеш ти играч бр.1 Србије у најскорије време а за иностранство,има још времена!
Ponedeljak 05.08.2013. 17:14
То Митре,зачепи уста недобронамерницима који те "продају" месецима!бићеш ти играч бр.1 Србије у најскорије време а за иностранство,има још времена!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online