Ponedeljak 05.08.2013.
11:50
mozzartsport.com

Mitrović: Uželeo sam se Humske, ostajem do kraja kvalifikacija

 Aleksandar Mitrović sa novom frizurom
 

Suspenzija UEFA je istekla, vraća se miljenik "grobara" na teren, verovatno u prelomnoj utakmici sezone, protiv Ludogoreca (utorak, 20.45).

"Možda sam nedostajao ekipi u pojedinim trenucima, ali momci su i bez mene odradili dobar posao, uopšte 1:2 nije loš rezultat sa gostovanja. Prema onome što sam video u TV prenosu, više nam leži Ludogorec nego Širak, imamo povoljan rezulat i daćemo sve od sebe da prođemo dalje. Budemo li od početka igralo jako, imamo velike šanse", dobro je raspoložen napadač crno-belih.

Još dok je sa "orlićima" visoko leteo po Litvaniji pričalo se o njegovom eventualnom transferu u Anderleht, ali sjajni napadač uverava da "grobari" nemaju razloga da sumnjaju u njegovu posvećenost Partizanu.
"Uželeo sam se našeg stadiona u Humskoj, očekujem krcate tribine, a mi moramo da budemo napadački orijentisani i agresivni od početka. Što se mog mogućeg odlaska tiče, ni sa kim nisam na tu temu pričao, ne opterećujem se, jer ima ljudi koji brinu o tome. Rekao sam da ću ostati u Partizanu do kraja kvalifikacija. Za kasnije - videćemo".

Mada će pogledi navijača mahom biti upereni ka "broju 45", Aleksandar Mitrović izdvaja kolektivni interes ispred ličnog.
"Neću da obećam ni gol, ni asistenciju. Ne spremam ni novi imidž, igraću sa ovom frizurom u utorak, a ako prođemo Ludogorec, onda ću za poslednje kolo promovisati nešto drugačije", nasmejao se Mitović, uz pojašnjenje da 25 tufni na glavi zapravo simbolizuje 25 titula Partizana.

2024 © - Vesti online