Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.07.2013.
13:39
BETA A

Rašović: Znamo sve o Ludogorecu, ali mislimo na Širak!

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da je još rano pričati o trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto njegovu ekipu čeka revanš protiv Širaka, u kome ne sme da ponovi "neprofesionalan pristup" iz prvog meča.

Važno je vratiti veru navijačima: Vuk Rašović
 

Partizan će, ako eliminiše jermenski Širak, u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv pobednika duela Slovana iz Bratislave i bugarskog Ludogoreca. Prvu utakmicu crno-beli bi igrali na gostovanju. Revanš utakmice drugog kola igraju se u utorak i sredu, dok se prvi mečevi trećeg kola igraju 30. i 31. jula.

U prvoj utakmici Partizan je odigrao nerešeno 1:1 sa Širakom. Crno-beli su izjednačili u drugom minutu sudijske nadoknade golom Vladimira Volkova.

"Moramo u sredu da budemo na nivou, nikad više ne sme da nam se dogodi ono što se dogodilo u Jermeniji. Ta utakmica će nam dati putokaz, čemu da se nadamo. Moramo da promenimo odnos, da budemo borbeni, koncentrisani, motivisani, a posle toga ćemo direktnije moći da pričamo o protivniku u trećem kolu", rekao je Rašović, a preneo klupski sajt.

"Moramo mnogo da radimo do revanša u Beogradu, da se vratimo na pobednički kolosek i da pokažemo navijačima da smo u Jermeniji imali slab dan. U revanšu ćemo krenuti maksimalno od početka, da ispravimo sve što nije bilo dobro", dodao je on.

Rašović je rekao da je siguran da igrači neće ponoviti neprofesionalan pristup utakmici iz Jermenije.

"Imamo dobar rezultat, u prednosti smo, ali radi se o pristupu. Igračima i ekipi Partizana te stvari ne smeju da se dogode. Neprofesionalan pristup ne sme da se dešava i sugran sam da se to neće ponoviti. Igrači su svesni da nije bilo dobro, ne želimo da se krijemo, moramo da se suočimo sa stvarima da bismo ih ispravili.
Partizan ne trpi takav pristup i takvu neborbenost", rekao je on.

Upitan koju ekipu bi želeo za protivnika u trećem kolu, trener šampiona Srbije rekao je da "bira da njegova ekipa odigra dobro protiv Širaka".

"Znamo mnogo o Ludogorecu, jer su mogli da nam budu protivnici u drugom kolu pa smo se spremali. O Slovanu ćemo imati sve informacije, ali preuranjeno je pričati o tome. Dosta zavisi od nas i zbog toga moramo na pravi način da obavimo posao da bismo mogli bilo čemu da se nadamo. Ako se ponove stvari iz Jermenije neće biti dobro", rekao je on.

"Moramo da se vratimo na pobednički kolosek, da dobrom igrom vratimo navijače koji su razočarani onim što su videli u sredu u Jermeniji", dodao je Rašović.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online