Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 19.05.2013.
09:48
Vesti, BETA A

Jojić: Obećao sam prijateljima da ću odlučiti derbi!

Strelac odlučujućeg gola u derbija svojim najbližima unapred obećao da će biti junak 144. večitog derbija.

Imao je osećaj da će postići gol: Miloš Jojić
 

Partizanov junak derbija nije bio u startnoj postavi, iako su mediji najavljivali da je baš on tajni adut trenera Vuka Rašovića. Šansu je, ipak, dobio u 70. minutu, ali je do kraja odigrao sa mnogo samopouzdanja i sebe promovisao u najboljeg aktera meča. Ispred novinara izašao je vidno iscrpljen, ali i presrećan što je obradovao sve kojima je crno-bela boja na srcu.

"Svojim najbližima i prijateljima obećao sam gol. Možete da proverite kod njih. Imao sam neki osećaj... Zamišljao sam kako postižem gol protiv Crvene zvezde, ali nisam mogao da pretpostavim da ću to učiniti u 90. minutu", rekao je mladi fudbaler posle pobede 1:0 nad "večitim rivalom".

Priznaje Jojić da je bio pomalo i nestrpljiv na klupi za rezervne igrače, da je osećao da Partizan ima ritam koji Zvezda ne može da isprati.

"Čekao sam svoju šansu, a kada sam ušao svi prekidi u fazi napada su pripali meni. Istina je da mi je Mitrović prišao i rekao da ću postići gol", potvrio je Jojić raniju izjavu saigrača.

U trenutku kada je dosuđen prekršaj za Partizan, trener Vuk Rašović je pogledao ka svom igraču i rekao: "Sad ga daj" i zatim se okrenuo ka zapadnoj tribini.

"To nisam primetio. Bio mi je trener godinu i po dana u Teleoptiku i puno puta je video slične situacije".

 

Talentovani fudbaler crno-belih istakao je da još nije svestan učinka u današnjem duelu sa Crvenom zvezdom.

"Ne mogu da opišem kako se osećam. Još nisam svestan šta smo uradili i šta sam napravio. Presrećan sam što sam odlučio derbi. Ispoštovali smo sve zamisli trenera i šteta što ranije nismo odlučili utakmicu".

Na novinarsko pitanje da li je očekivao bolju Zvezdu, Jojić je kratko odgovorio:

"Nisam, da budem iskren!"

Ugasio Zvezdu: Miloš Jojić je ostavio iza sebe Filipa Kasalicu

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 20.05.2013. 08:21
Lik iza mene,rece:sad cemo ciganima da damo u 90-om minutu i oni nece da se oporave 10 godina od toga!Ja mu kazem:iz tvojih usta u bozje usi!Kakav delirijum zadovoljstva na Jugu,posle ovog pogotka!?Prvo smo popadali unazad,pa posle napred!Ostao sam da sedim na Jugu jos sat posle utakmice,kako je lep osecaj bio!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online