Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 10.08.2013.
20:59 >> 21:07h
P. Živković - Vesti A

Sudija Nedeljković častio očajni Partizan!

Slabi Partizan osvojio je prve bodove u šampionatu! I to će se jedino pamtiti sa utakmice protiv Novog Pazara, koji se hrabro borio sa 11 fudbalera koji su doputovali u Beograd!

Dvostruki strelac: Aleksandar Mitrović
 

Naime, FSS nije dozvolio Pazarcima da u tim uvrste osmoricu pojačanja, jer nisu izmirili stare dugove prema pojedinim igračima. Iz istog razloga za Partizan nije debitovao Ismail Beko Fofana. Uz to, protiv gostiju je bio i arbitar Vladimir Nedeljković, koji je pogrešio u 52. minutu, kad je Arifovića pogodila lopta u leđa posle udarca Kojića. Nedeljković je smatrao da je Arifović igrao rukom, pa je pored dosuđenog penala Arifoviću pokazao i crveni karton. Tek posle toga Partizan je uspeo da slomi otpor gostiju, koji zaslužuju sve čestitke za borbu na stadionu u Humskoj.


Crno-beli su prvo poluvreme odigrali bez trunke energije, kao da su očekivali da su se Pazarci unapred predali. Imao je Gulan jednu sjajnu priliku, pokušao je isti igrač i iz slobodnog udarca... U jeku tih napada gosti su poveli golom Vidakovića posle prave konfuzije u odbrani domaćih. Samo tri minuta kasnije Mitrović je asistirao Jojiću, kome nije bilo teško da pogodi mrežu - 1:1. Očekivalo se da će Partizan zaigra bolje, ali desilo se suprotno. Do kraja poluvremena crno-beli su bili javoli, bezidejni, kao da ih je neko naterao da izađu na teren! U 34. minutu Kecap je prošao pored Ostojića kao na treningu, ušao u šesnaesterac, obišao Živkovića i uputio loptu prema golu koju je u mrežu sproveo Milan Obradović - 1:2.


Usledili su već opisani momenti početko drugog dela. Mitrović je postigao dva gola, ali nije slomio moral Novopazaraca. Gosti su nastavili da se bore, pa su u 74. minutu posle kornea uspeli da izjednače! Strelac je bio Mutavdžić. Mogli su gosti koji minut kasnije i da povedu, ali je Živković imao mnogo sreće. Jojić je sa druge strane pogodio stativu, Kojić je šutirao pored gola...I onda u 89. minutu trenutak odluke. Ilić je poslao loptu u šesnaesterac, Lotinac je nezgodno zakačio i poslao prema golu, kratko je zakačio Luka i poslao prema golu, a negde oko gol-linije Kadrić je izbacuje u polje. Međutim, pomoćni arbitar je signalizirao Nedeljkoviću da je lopta prešla gol-liniju. Teško je reći da li je arbitar bio u pravu. Bilo kako bilo, Partizan je osvojio bodove, a malobrojni navijači su svoje ljubimce zvižducima ispratili sa stadiona.


Partizan - Novi Pazar 4:3 (1:2)
Strelci: Jojić u 20, Mitrović u 52. (iz jedanaesterca) i 55. i Luka u 89. za Partizan, a Vidaković u 17, Kecap u 34. i Mutavdžić u 74. minutu za Novi Pazar. Stadion Partizana. Gledalaca: 3.000. Sudija: Vladimir Nedeljković (Jagodina) 6. Crveni kartoni: Malbašić u 90. minutu (Partizan) i Arifović u 52. minutu (Novi Pazar).
PARTIZAN: Ž. Živković, Aksentijević, Gulan, Ostojić, Obradović, Đemba Đemba  (od 77. Ilić), Jojić, Grbić (od 58. Luka), Ninković (od 46. Kojić), Mitrović, Malbašić.
NOVI PAZAR: Budaković, Lotinac, Mutavdžić, Kadrić, Popović, Vidaković, Kecap, Bihorac, Arifović, Župić, Marković.

POVEZANE VESTI

Subota 10.08.2013. 23:28
Stvarno bre dokle vise? Karadzica i kompaniju na celu FSS-a pod hitno u zatvor za ovo!! Grobari, da li se iskreno, onako navijacki radujete ovome? Razumem ja to 7 titula zaredom, prestizanje Zvezde po broju titula, itd, ali ovako? Ovo davno fudbal vise nije.. A pogotovo danas nije tesko biti bolji od Zvezde... Cemu sve ovo? Pa kad vam protiv filijale koja je dosla da igra sa 11 igraca bez trenera i izmena ovoliko sudije pomazu, ja se zbog srpskog fudbala iskreno plasim sta ce biti sa Tunom, a do juce sam nabedjivao jednog Grobara ovde da preteruje sto se plasi Tuna, kad ono.. Nek se Partizanu odmah dodeli titula, a ostali nek igraju za 2. mesto, da bar ne gledamo ovu tragediju vise...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online