Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 29.03.2013.
11:32
Beta A

JSL: Partizan igra u Kuli, Zvezda čeka Radnički

Utakmicama 20. kola, ovog vikenda se, posle pauze zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za SP, nastavlja takmičenje u Superligi Srbije, a vodeći Partizan igra u Kuli protiv Hajduka, dok Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Kragujevca.

Sve utakmice igraju se u subotu od 14.30, osim utakmice Crvene zvezde i Radničkog koja počinje od 18 sati, i Jagodine i Vojvodine koja se igra sat kasnije. Duel u Kuli, između Hajduka i Partizana, igra se u nedelju od 15 sati.

Aktuelni šampion Partizan želi da nastavi s pobedama i da zadrži dvocifrenu bodovnu prednost (11) u odnosu na drugoplasiranu Zvezdu, dok Hajduk želi bodove, jer se nalazi u donjem delu tabele sa ekipama koje se bore za opstanak.

Crno-beli su u prošlom kolu pobedili OFK Beograd sa 2:0, dok je ekipa iz Kule izgubila u Kragujevcu od Radničkog sa 2:3.

Fudbaleri Zvezde igraju protiv Radničkog i žele da se pred svojim navijačima iskupe za poraz iz prošlog kola od Radničkog u Nišu od 1:2. Crveno-bele će sa klupe prvi put predvoditi novi trener, Portugalac Rikardo Sa Pinto.

Fudbaleri Zvezde pokušaće sutra da postignu 4000. prvenstveni gol u klupskoj istoriji. Miroslav Pavlović je u decembru 1967. godine postigao 1000, Milko Đurovski u martu 1984. godine 2000, dok je strelac 3000. gola u oktobru 1997. bio Perica Ognjenović.

Kragujevčani u duel ulaze ohrabreni pobedom u prošlom kolu od 3:2 nad Hajdukom i pokušaće da se "odlepe" sa pretposlednjeg mesta, koje zauzimaju sa 16 bodova.

Trećeplasirana Vojvodina, koja ima 38 bodova, isto koliko i Zvezda, pokušaće da protiv četvrtoplasirane Jagodine zabeleži drugu pobedu u prvenstvu i zadrži šanse za osvajanje drugog mesta u Super ligi. Jagodina, koja ima pet bodova manje, u prošlom je kolu odigrala nerešeno 1:1 sa Slobodom u Užicu, dok su Novosađani pobedili Donji Srem sa 3:0.

Fudbaleri Rada igraju u Borči protiv BSK-a i pokušaće da zabeleže prvu pobedu u prolećnom delu šampionata. "Građevinari" su prethodne tri utakmice igrali nerešeno, sve su završene sa 1:1. Oni su na šestom mestu sa 28 bodova, ali imaju utakmicu manje, pošto je njihov duel 19. kola sa Spartakom odložen zbog lošeg terena. BSK se nalazi na 13. mestu na tabeli sa 18 bodova.

OFK Beograd dočekaće na Omladinskom stadionu petoplasiranu Slobodu. Obe ekipe nisu u prošlom kolu uspele da pobede, OFK je izgubio od Partizana, a Sloboda je odigrala nerešeno 1:1 s Jagodinom.

Donji Srem će na svom stadionu u Pećincima dočekati Javor, Spartak u Subotici igra protiv Novog Pazara, dok Smederevo, koje zauzima poslednje mesto sa samo osam bodova, dočekuje Radnički iz Niša.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online