Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.03.2013.
12:43
P. Živković - Vesti A

Bitno je da selektor veruje u mene

Mladi napadač Partizana i fudbalske reprezentacija Srbije Marko Šćepović nije zabrinut, iako ne zna koliko će morati da pauzira zbog rupture mišića.

Povređen - Marko Šćepović

Marko Šćepović nije igrao u Novom Sadu za Srbiju, a potpuno je neizvesno kad će ponovo zaigrati u dresu Partizanu. Osam zagrebačkih minuta skupo je koštalo talentovanog napadača, koji je zadobio rupturu mišića od centimetar i po, pa sigurno preskače gostovanje crno-belih u Kuli.


Mnogi su skloni tvrdnji da je Šćepović najveća Mihajlovićeva greška. Ne zbog kvaliteta mladog napadača, već činjenice je u poslednjih mesec dana odigrao samo 20 minuta meča sa OFK Beogradom. Mihajlović, očigledno, nije mogao da zamisli sastav bez Šćepovića, rizikovao je i - izgubio.


"Bio sam maksimalno spreman za duel na Maksimiru", uverava Marko Šćepović.

"Posle odigranih 20 minuta protiv 'romantičara', prošao sam lekarske testove koji su pokazali da mogu na teren. Nije bilo potrebe za injekcijama ili blokadama. Pravi problem je nastao na terenu, posle duela sa Srnom ili Šimunićem. Nezgodno sam pao, udario u zemlju i povredio mišić iznad kuka".


Posle svega sledi - neizvesnost.
 

"Upravo sam završio terapije, analize su pokazale da imam rupturu mišića od centimetar i po. Čeka me pauza, ne znam tačno kolika. Jedino znam da ću vrlo teško biti spreman do vikenda. Igrači koji su prošli kroz sličan problem uveravaju da oporavak zavisi od slučaja do slučaja, nema pravila".


Rane iz Zagrebe su nezalečene, javnost je sklona i preterivanju kad je u pitanju kritika upućena Mihajloviću koga nazivaju "neznalicom"... Samim tim dovodi se u pitanje i talenat mladih fudbalera koji su istrčali na Maksimir.


"Meni je bitno da selektor veruje u mene i ono što radim. Kad nisam mogao zbog povrede kolena da igram zvao me da osetim atmosferu u reprezentaciji, kad sam bio rezerva u klubu opet sam stizao na okupljanja. Doduše, nisam igrao... Ma, moj status je nebitan, sve smo šanse za Brazil ispustili".


Šćepović poručuje da sada ne treba klonuti duhom, da svi u reprezentaciji imaju obavezu da ostvare što veći broj pobeda:
 

"Sigurno je da će nas pratiti ovaj poraz, ali moramo da idemo dalje. Očekivali smo mnogo više u Zagrebu, pogotovo što atmosfera u Hrvatskoj nije bila zapaljiva, što rival nije blistao... Sada moramo da osvojimo što veći broj bodova, da iz pet utakmica stignemo do tri-četiri pobede, koje će nam pomoći da napravimo pravu atmosferu za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj".

Razočarani u Bešiktašu


Zbog povrede Marka Šćepovića bio je razočaran i Samet Ajbaba. Trener Bešiktaša doputovao je u Zagreb kako bi uživo gledao golgetera Partizana, ali nije imao sreće, pa je morao da se vrati u Istanbul neobavljenog posla, prenose turski mediji.


Šćepović se već dugo nalazi na meti crno-belih iz prestonice Turske, a otkupna cena za njegove usluge iznosi 1.250.000 evra. Ugovor sa Partizanom veže ga do jula 2014. godine.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online